ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 31 Temmuz 2014 Perşembe 15:59

Halil Sezai'ye çöpçü dayağı

Halil Sezaiye çöpçü dayağı

Ünlü şarkıcı neye uğradığını şaşırdı.


Uzun süredir tatil için Bodrum'da bulunan Halil Sezai, önceki gün sabahın ilk ışıklarında bir çöpçü tarafından darp edildi.

Bodrum'un Gümüşlük beldesinde tatil yapan Halil Sezai, öğle saatlerinde başladığı içkiye, sabahın ilk ışıklarına kadar devam edince olanlar oldu. Milliyet'in haberine göre, aldığı alkolün etkisiyle ayakta durmakta güçlük çeken Sezai, mekanların kapanmasıyla elinde bira şişesi sabah saat 07:00 sıralarında sahilde gezintiye çıktı. Bir yandan yüksek sesle şarkı söyleyen, bir yandan da birasını yudumlayan Sezai, içkisinin bitmesiyle elindeki şişeyi çöplerin bulunduğu yere fırlattı.

Bu sırada orada bulunan çöp toplama ekibinden gelen; "Şişeyi neden çöp konteynırına koymuyorsunuz da dışarı atıyorsunuz?" tepkisi üzerine alkolün etkisiyle etrafına küfürler savuran Halil Sezai çöpçülerin ikazına aldırış etmeyince darp edildi.

Çevredekilerin olaya müdahale etmesiyle son bulan kavgada yara alan Halil Sezai, çevredekilerin hastaneye götürme ısrarlarına rağmen evinin yolunu tuttu. Yaşanan olay internette bir dönem fenomen olan "Oğlum bak git" olayını akıllara getirdi.
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER