ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Mayıs 2014 Perşembe 17:36

Hadise'den hayatına girecek erkeğe mesaj

Hadiseden hayatına girecek erkeğe mesaj

Şarkıcı Hadise, Elele dergisi için birbirinden özel açıklamalarda bulundu.


Ünlü şarkıcı Hadise, Elele dergisine konuştu. Hayatında kimsenin olmadığını söyleyen Hadise, bir erkekten beklentilerini şöyle sıraladı:

İşte Hadise'nin açıklamalarından başlıklar

"MİNİ GİYEMEZSİN DİYEMEZ"

Beklentilerim büyük, şimdiden söyleyeyim! Maddi değil bunların hiçbiri. Annem her zaman "Kendi ayaklarının üzerinde dur, sevdiğin kişiyle evlen" dedi bana. Zaten çok şükür kendi paramı kazanıyorum ve hiçbir erkeğe o gözle bakamam. Yanımda duracak erkeğin de çok çalışması lazım. Yani gelip benim paramla yaşasın istemem. Büyük konuşmayayım diyorum ama sanırım böyle bir durum yaşarsam kapıyı gösteririm.

Ayrıca egosuz, komplekssiz, rahat biri olmalı. Biraz kıskanç olabilir ama sahnede bana asla karışamaz. Bu konuda da büyük konuşuyorum, çünkü izin vermem. Sahne benim hayatım. Şimdi birden hayatıma biri girecek ve bana sahnede mini giyemezsin, öyle dans edemezsin diyecek... Deliririm!

Bu bir şov, bu bir sanat. Şimdi düşündükçe soğuyorum aşktan. Beni rahatsız edecek bir tip olacağına, hiç olmasın.

"45 YAŞINDA DA ÇOCUK YAPARIM"

28 yaşındaki Hadise, 'Çocuğu 45 yaşında da yaparım eğer istersem, Allah izin verirse tabii. Aile kurmak şu anda bana çok uzak geliyor. Hayatımda kimse yok. Olsun isterim" diye konuştu. 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER