ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Eylül 2014 Cuma 18:37

Gülben Ergen'in bu fotoğrafının bir hikayesi var

Gülben Ergenin bu fotoğrafının bir hikayesi var

Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu, Gaziantep uçağında Gülben Ergen'le yaşanan ilginç bir anı yazısına taşıdı.


Çocuklar Gülsün Diye derneği ile Türkiye'nin çoğu bölgesinde anaokulu açan Gülben Ergen, 24'üncü okulunu açmak için Gaziantep'e uçtu.

Uçakta Ergen'le yaşlı bir amca arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Milliyet'ten Ali Eyüboğlu, o diyaloğu köşesinde yazdı;

THY’nin 11.30 uçağıyla Gaziantep’e gidiyoruz. Çocuklar Gülsün Diye’nin Royal Halı desteğiyle yaptırdığı 24’üncü anaokulunu açacak Gülben Ergen, baktım yaşlı bir adamla koridorda. 83 yaşındaki Adıyamanlı Fedli Esmer, belinden yeni ameliyat olduğu için koltuğunu yatırmak istemiş. Arkasında iri cüsseli bir turistin olduğunu görünce, “Sonra ülkesine gidince ‘Türkler çok anlayışsız’ demesinler” diye vazgeçmiş. Bakar mısınız inceliğe, nezakete? En arkadaki boş koltuğa giderken ona refakat eden Gülben, baktım amcayla derin bir muhabbette.

"UÇAKTAKİ KIZ"

7 çocuk sahibi amca altısını evlendirmiş olmasına rağmen hukuk okuyup avukat olan sonuncuyu namazında niyazında bir kızla evlendirmeden ölürse gözü açık gidermiş. Yarı yoldan sonra Gülben’le yan yana oturan amca, ondan telefon numarasını almayı da ihmal etmedi. Amca, Gülben’in numarasını ne diye kaydetti biliyor musunuz? “Uçaktaki kız.” Amca, son bombayı da uçaktan inerken patlattı: “Adıyaman’a gelince çaldır, ben ararım seni.” Son bir not daha: Adıyaman uçağını kaçırınca evine Gaziantep üzerinden giden Fedli Esmer, bekâr sanıp, “Uçaktaki kız” diye kaydettiği kişinin Gülben Ergen olduğunu bilmiyordu.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER