ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Ekim 2014 Çarşamba 12:21

Gülben Ergen hamile haberine cevap verdi

Gülben Ergen hamile haberine cevap verdi

Erhan Çelik'le 28 Eylül'de İzmir Şirince'de evlenen Gülben Ergen'in 4 aylık hamile olduğu iddia ediliyor.


Gülben Ergen hamilelik haberini Twitter'dan yalanladı.

Sabah gazetesinde bugün yayınlanan bir haberde, Gülben Ergen'in 4 aylık hamile olduğu ve kız bebek beklediği söylendi. Ünlü şarkıcı iddiaları sosyal medya üzerinden cevap verdi.

İŞTE GÜLBEN ERGEN'İN CEVABI

 "Bu kadar özele inip tahmini senaryosunu haberleştiren Sabah Gazetesi.Karnıma bebek koyup,cinsiyetini belirlemek ve manşeti atmak Vay be!!" diyerek bebek iddialarını yalanladı.

SABAHIN HABERİ

ÇİFT GİZLİYOR

Sabah'ın haberine görre, Gülben Ergen-Erhan Çelik çiftinin nikah masasına oturdukları günden bu yana şehir efsanesine dönen hamilelik haberleri gerçekmiş. Çiftin bir yakını, Ergen'in 4 aylık hamile olduğunu ama bu haberi bir süredir gizlemeye çalıştıklarını söyledi.

Üstelik Ergen'in bebeğinin cinsiyetinin bile belli olduğunu söyleyen yakın arkadaşları, "Bebeğin cinsiyetinin kız olması, ikisini de sevince boğdu" dedi. Gülben Ergen'in ilk evliliğinden üç, Erhan Çelik'in ise bir oğlu var. 

FOTOĞRAF MESAJ OLABİLİR Mİ*

Uzun süredir hamile olduğu konuşulan Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde Instagram'da bir kız bebeğin fotoğrafını paylaştı. Bu fotoğraf da Ergen'in kız bebek beklediğine dair bir mesaj olarak algılandı. 

 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER