ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Şubat 2014 Pazartesi 16:33

GSTV sunucusu Fenerbahçeli

GSTV sunucusu Fenerbahçeli

Facebook sayfasından Fenerbahçeli olduğunu açıkça belli eden güzel spiker sarı-kırmızılı taraftarları kızdırdı.


Soçi kapanış töreni ile sona erdiGSTV sunucusu Gülçin Tunçok'un Facebook adresinde yapılan bir paylaşıma yorumu ortalığı karıştırdı.

G.SARAYLI TARAFTARLAR İSYAN ETTİ

Akşama maçta mıyız sorusuna sarı lacivert kalp simgeleriyle net maçtayız cevabı sosyal medyada yayılınca Galatasaraylı taraftarlar isyan etti.

Sosyal medyada güzel sunucunun Fenerbahçe atkısıyla da fotoğrafı paylaşıldı.

VE KOVULDU!

Gelen tepkiler üzerine GSTV'de sunuculuk yapan Gülçin Tunçok'un görevine son verildi.

Sampiy10.com'un haberine göre GSTV'de stajyer olarak işe alınan Tunçok'a, Twitter veya Facebook hesabında bu tür tepki çekecek paylaşımları olup olmadığı soruldu ve "Hayır, yok" yanıtı alındı. Ancak dün Tunçok'un Fenerbahçe atkılı fotoğrafları sosyal medyada ortaya çıkınca işine son verildi.

AÇIKLAMA YAPTI

GSTV'de işine son verilen Gülçin Tunçok, kişisel twitter hesabından bir açıklama yayınladı. İşte o açıklama:

"Yaklaşık olarak iki hafta önce GSTV'de stajyer olarak çalışmaya başlamış olup hiçbir ödeme almadığımı belirtmek isterim. Fenerbahçeli olduğumu hiçbir zaman saklamamakla beraber çatısı altında çalıştığım kuruma zarar verecek hiçbir tavrım olmamıştır. Bu çatı altında bu süre boyunca işimi gereğince yapmaya çalıştım. Ancak anlayamadığım asıl nokta insanların gerçekten ırkçılığa bu kadar yakın tavırları oldu. Kimse tuttuğu takım, olduğu millet ve kişisel ilgi alanları sebebi ile bir iş yerinden çıkarılmamalı veya tepki almamalıdır. Çalıştığım süre boyunca tanımış olduğum, işini profesyonelce yapan ve emek harcayan GSTV çalışanlarının hepsine teşekkürü borç bilirim. 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER