ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Eylül 2014 Salı 13:56

Esra Erol'u uyardı: O adama dikkat

Esra Erolu uyardı: O adama dikkat

Canlı yayına bağlanan Bediye Hanım ise Esra Erol'a hitaben "O adama dikkat edin" dedi


Kumar oynayıp borç batağına saplanan ve bu yüzden eşi tarafından terk edilen Ertuğrul Bey Esra Erol'un evlenme programına katılarak af istedi. Canlı yayına bağlanan Bediye Hanım ise Esra Erol'a hitaben "O adama dikkat edin" dedi.

Esra Erol'un dün akşam yayınlanan evlenme programında ilginç anlar yaşandı. 25 yıllık evli olan Ertuğrul Bey Esra Erol'dan yardım istemek için programa katıldı.

BORÇ BATAĞINA SAPLANDI, EŞİ TERK ETTİ

Şans oyunları oynayıp borç biriktiren ardından da bu borçları ödemesi için eşine ve çocuklarına kredi çektiren Ertuğrul Bey ailesinin çektiği 30 bin lira krediyle borçları bitirdi. Ancak yeniden şans oyunlarına girip borç biriktirdi ve bu nedenle eşi tarafından terk edildi.

"DİKKAT EDİN SİZİ DE ÇARPMASIN"

Boşanmak istemeyen adamın eşi ise kesinlikle affetmeyeceğini söylüyor. Birkaç gün önce yayınlanan programda ulaşılamayan Bediye Hanım, dün programa bağlanarak sert açıklamalarda bulundu, Ertuğrul Bey'i asla affetmeyeceğini söyledi. Esra Erol'u da uyaran Bediye Hanım, ''O adam orada sizden de bir şeyler koparmaya bakıyordur dikkat edin sizi de çarpmasın'' diye konuştu.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER