ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Ağustos 2014 Pazartesi 15:56

Elijah Wood, Çeşme'de çoşturdu

Elijah Wood, Çeşmede çoşturdu

‘Yüzüklerin Efendisi’ serisinin Frodo’su Elijah Wood, Çeşme Babylon’da DJ kabinindeydi.


‘Yüzüklerin Efendisi’ serisinde Frodo karakterini canlandıran Elijah Wood ve arkadaşı Turquoise Wisdom’ın ortak müzik projesi “Wooden Wisdom”, saykodelik esintiler taşıyan Türk müziklerine odaklandıkları DJ performanslarıyla önceki gece Çeşme  Babylon’da 4 saat sahnede kaldı.

Saykodelik şarkılar  

Elijah Wood, Bant Mag.’ın 10. yıl etkinlikleri kapsamında, Birlikte Hayata sponsorluğunda ikinci kez geldiği Türkiye’de, üçüncü kez DJ’lik yeteneklerini sergiledi.

Setinde Esin Afşar’dan ‘Zühtü’, Özdemir Erdoğan’dan ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’, Barış Manço’dan ‘Zordur Almak Bizden Kızı’, ‘Hal Hal’, Şenay’dan ‘Dalkavuk’, Deniz Erkanat’tan ‘Helal Olsun’ ve Neşe Alkan’dan ‘Tut Kalbimi’ gibi birçoklarının yakından bildiği veya unuttuğu şarkıları çalan ekip kendilerini dinlemeye gelenleri şaşırtmayı başardı.

‘DJ’likten keyif alıyorum’

Sinemaya devam ettiğini eylül ayında yeni filminin çekimlerine başlayacağını anlatan Elijah Wood,  DJ’lik dışında farklı bir müzik yeteneği olup olmadığı sorusuna, “Sadece DJ’lik yapmaktan keyif alıyorum” dedi. Çaldığı şarkıların plaklarını almayı tercih ettiğini, plak çalmanın öneminin farkında olduğunun altını çizen Wood, kendi plak şirketini kapatmadığını sadece bir süredir ilgilenemediğini anlattı. Türk müziği ve yemekleri sevdalısı Elijah Wood’u Türkiye’de daha fazla göreceğimiz kesin gibi görünüyor.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER