ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Aralık 2014 Pazartesi 10:45

Elbise ondan daha ağırdı

Elbise ondan daha ağırdı

İzmir'de, tasarımcı Emine Yıldırım'ın 19'ncu yüzyıl Fransız döneminin ihtişamından etkilenerek hazırladığı 'Age in Vogue' adlı koleksiyonu İzmirli modaseverlerin beğenisine sunuldu.


İzmir'de, tasarımcı Emine Yıldırım'ın 19'ncu yüzyıl Fransız döneminin ihtişamından etkilenerek hazırladığı 'Age in Vogue' adlı koleksiyonu İzmirli modaseverlerin beğenisine sunuldu. Defilede yer alan modellerden Tülin Şahin, giydiği kıyafetin kendisinden 10 kilo ağır olmasından yakındı.

Tasarımcı Emine Yıldırım'ın 19'ncu yüzyıl Fransız döneminin ihtişamından etkilenerek hazırladığı Rococo'dan Victorya dönemine kadar geniş bir yelpazeyi kapsayan 'Age in Vogue' adlı koleksiyonu İzmirli ile modaseverlerin beğenisine sunuldu. Organizasyonunu ve koreografisini Öner Evez'in üstlendiği, İzmir Swissotel'in balo salonuna kurulan 19'uncu yüzyıl dönemini yansıtan Paris dekorunda, 45 parçadan oluşan 'Age in Vogue' koleksiyonunu Tülin Şahin ve Didem Soydan'ın da aralarında bulunduğu 22 model tarafından sunuldu.

'BEN 50, KIYAFET 60 KİLO'

Tülin Şahin, güzelliği ve ihtişamı ile 19'ncu yüzyıla damgasını vuran, Napolyon'un eşi imparatoriçe Josephine'i podyuma taşıyan kıyafetiyle tüm bakışları üzerine topladı.

Defile sonrası gazetecilere kıyafeti anlatan Tülin Şahin şöyle dedi:

"Bu kıyafetleri o dönemde nasıl taşıyorlardı anlamamıyorum. Ben 50 kiloyum, kıyafetim 60 kilo. Taşırken zorlandım ama her kıyafetin bir yürüyüş tekniği vardı. O yüzden bu hepimiz için kolaylık oldu. Emine'nin yaptığı kıyafetler gerçekten çok emek harcanarak yapılmış harika kıyafetler" dedi.














KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER