ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Kasım 2014 Cumartesi 14:43

Düzyatan iş mi değiştirdi?

Düzyatan iş mi değiştirdi?

Neslişah Alkoçlar'la evlenen Engin Altan Düzyatan'a, kayınpederi iş teklif etti. Düzyatan, oyunculuğun yanı sıra Alkoçlar'a ait otellerle de ilgilenecek.


Sosyetik güzel Neslişah Alkoçlar'la evlendikten sonra arkadaş çevresi, gittiği mekanlar hatta giyim tarzını bile değiştiren Engin Altan Düzyatan, Alkoçlar Ailesi'nin gönlünü fethetti. Magazin dünyasından sosyete alemine terfi eden yakışıklı oyuncu, şimdi de turizm sektörüne atılıyor. Ender Alkoçlar'ın "Otellerimle tüm ailem gibi senin de ilgilenmeni istiyorum" dediği Engin Altan Düzyatan, kayınpederinin bu teklifini düşünmeden kabul etti.

Ünlü oyuncu, önceki akşam Alkoçlar'a ait Taksim'deki bir otele girerken görüntülendi. Hızlı adımlarla otele giren Engin Altan Düzyatan, içeride yaklaşık 3 saat kaldı. Ender Alkoçlar'la toplantı yaptığı ortaya çıkan ünlü oyuncu, otellerde nasıl bir görev yapacağı konusunda kayınpederinden bilgi aldı. Engin Altan Düzyatan'ın yerli ve yabancı hayranlarını otellerine çekmek istediği konuşulan Ender Alkoçlar'ın damadına güveninin de tam olduğu öğrenildi. Engin Altan Düzyatan'ın bu teklifi kabul etmesindeki en büyük neden ise eşi Neslişah Alkoçlar'ın yoğun baskısı...

Kaynak: Aydın HAMZA/TAKVİM 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER