ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Aralık 2014 Pazartesi 15:40

Dünyanın en güzeli belli oldu

Dünyanın en güzeli belli oldu

64. Dünya Güzellik Yarışması'nın birinci belli oldu


İlki 63 yıl önce İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen Dünya Güzellik Yarışması’nın 64’üncüsü, yine Londra'da yapıldı. Dünya Güzellik Yarışması'nın birincisi Güney Afrika’yı temsil eden Rolene Strauss oldu.

AFRİKALI MODEL BİRİNCİ OLDU

Ülkemizi temsil eden Amine Gülşe dereceye giremezken Organizasyonda Güney Afrika’yı temsil eden Rolene Strauss birincilik tacını aldı. İkinci Macaristan’dan Edina Kulcsar olurken, üçüncülük tahtına ise Amerikalı Elizabeth Safrit oturdu.

Rolene Strauss (ortada) yarışmanın ikincisi Macaristan'dan Edine Kulcs (solda), üçüncüsü ise Amerika Birleşik Devletleri'nden Elizabeth Safrit (sağda) oldu.

TÜRKİYE'Yİ AMİNE GÜLŞE TEMSİL ETTİ

22 yaşında tıp öğrencisi olan Strauss, tacını geçen yıllın güzellik kraliçesi Filipinli Megan Young'tan aldı. 121 yarışmacının yer aldığı Miss World'de Türkiye'yi bu yıl 21 yaşındaki Amine Gülşe temsil etti.

Amine, yarışma sonrası Facebook hesabından, "Bu uzun yolculukta beni hiç yalnız bırakmadınız. Bütün destekleriniz ve güzel yorumlarınız için çok ama çok teşekkürler. Top 25’e kalamadım ya da birinci olamadım ama elimden gelen her şeyi yaptım, olmadı. Ama güzel bir yolculuktu. İyi ki varsınız. Tekrar teşekkürler" yazdı.

JÜRİLER ARASINDA AZRA AKIN VARDI

Jüride yer alan 2002 Türkiye ve Dünya güzeli Azra Akın, "Amine çok zarif ve güzeldi, bizi çok güzel temsil etti. Dereceye girememesine tabii ki üzüldüm" dedi.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER