ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Kasım 2014 Perşembe 12:25

Dört jürinin toplamı bir İrem Derici etmedi

Dört jürinin toplamı bir İrem Derici etmedi

Derici'yi eleyen, Hadise, Murat Boz ve Mustafa Sandal'ın en ilgi gören videolarının görüntülenme sayısının toplamı Derici'ye yetişemiyor.


Artık neredeyse resmi nikâhın tamamlanabilmesi için iki şahitle birlikte İrem Derici'nin 'Kalbimin Tek Sahibi'ne şarkısının da icra edilmesi gerekiyor.

Bahsi geçen şarkının klibi Youtube'da 71 milyon kez izlenmiş. Şarkıyı tamamlayanlar, beğenenler şarkının müzikal kalitesi ayrı bir tartışma konusu tabi, Derici'nin mütevazı kişiliğiyle bu ilgiyi 'çok' bulduğunu da bir yere not etmek gerekir belki, ama hiçbiri şarkının Türkiye 'nin en çok ilgiye mazhar olan video klibi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Sanatçıların 'en iyi tek şarkı' performansları göz önüne alındığında da ortaya çok ilginç sonuçlar çıkıyor.

İREM DERİCİ BİR YANA ÜÇ JÜRİ BİR YANA

Derici'yi bizle tanıştıran 2011'de katıldığı O Ses Türkiye yarışması. Derici o akşam performansını gerçekleştirdikten sona onu takımına almak için dönen tek jüri üyesi Hülya Avşar olmuştu. Avşarkızı müspet oy kullanmayan jürilere 'Size inanmıyorum, bende mi bir anormallik var' diyerek şaşkınlığını getirmiş, Mustafa Sandal, Hadise ve Murat Boz'dan oluşan ekip de Boz sözcülüğünde: 'Bir sen normalsin hepimiz anormaliz' diyerek Avşar'ı 'ti'ye almışlardı.

O SES TÜRKİYE'NİN STARI

Yarışmanın akabinde sözleri Özlem Küçükyılmaz, müziği Melih Kibar'a ait 'Bensiz Yapamazsın'la profesyonel müzik dünyasındaki ilk işini yapan Derici, Zorun Ne Sevgilim şarkısıyla geniş kitlelere ulaştı. 15 Nisan 2014'de son teklisi 'Kalbimin Tek Sahibine' ise adeta nikah-düğün organizasyonlarının resmi şarkısı oldu.

ÜÇÜNÜN TOPLAMI İREM DERİCİ'YE YETİŞEMİYOR

Dijital platrformda 71 milyon barajını aşan İrem Derici'ye o gün 'burun kıvıran' ses sanatçılarının en çok ilgi gören videolarına baktığımızda Derici'nin bariz bir üstünlüğü dikkat çekiyor. Murat Boz'un Gülşen'le düeti 'İltimas' 30 milyon kez görüntülenme barajını aşarken, Hadise'nin Nerdesin Aşkım'ı da 17 milyonu geçen bir performans sergiliyor. Mustafa Sandal da Aşka Yürek Gerek'le beş milyon barajına dayanmış durumda. Üç sanatçının bu performanslarının toplamı da İrem Derici'nin nisan ayında piyasaya sürdüğü teklisi 'Kalbimin Tek Sahibi'nin yanına yanaşmaya yetmiyor.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER