ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Nisan 2024 Çarşamba 17:26

Doktor Lost hakkında konuştu

Doktor Lost hakkında konuştu

Fenomen dizi Lost'un başrol oyuncusu Matthew Fox ser verip sır vermedi.


Yayına girdiği günden bu yana dünyayı kasıp kavuran Lost’un Dr. Jack Shephard’ı dizinin finaliyle ilgili adeta ser verip sır vermedi. Ancak söyledikleri dizinin komplo teorisyeni hayranlarını uzun süre meşgul etmeye yeter.

Nefesler tutuldu… Dünyanın her yerinden Lost hayranları dizinin altıncı ve son sezonunun başlayacağı 2 Şubat 2010 tarihine kilitlendi.

Dizinin hayranları finalin ne olacağını merak ediyor... Cevaplanamayan sorular havada asılı duruyor: Sayıların sırrı ne? Dharma Girişimi'nin adada ne yapıyor? Beşinci bölümün sonunda tapınağın önünde konuşan iki adam kim? Her şeyi kontrol eden John Locke mu, Walt mı, yoksa kara duman mı? Ada nasıl yer değiştiriyor ve zamanda yolculuk yapıyor? Bugüne kadar ölenlere ne oldu?

Guardian gazetesi dizide Dr. Shephard karakterini canlandıran ABD’li oyuncu Matthew Fox’la yaptığı röportajda bu sorulara yanıt bulmaya çalıştı. Fox net cevaplar vermekten kaçınsa da son sezonla ilgili ufak ipuçları verdi. İşte röportajın satırbaşları:

Guardian: Tapınağın ne olduğunu biliyor musun?

Fox: Hayır.

Guardian: Kara duman hakkında bir bilgin var mı?

Fox: Eee, evet.

Guardian: Hakkında bir şey söyleyebilir misin?

Fox: Eee, hayır.

Guardian: Gerçekten ambara (hatch) inip o düğmeye basmaları gerekiyor muydu?

Fox: (Uzun bir sessizlikten sonra) Evet.

Guardian: Rakamların ne anlama geldiğini biliyor musun?

Fox: Hayır

Guardian: Jack babasıyla ada arasında nasıl bir ilişki olduğunu öğrenebilecek mi?

Fox: Bu konuda bir çözüme varılmasını bekliyorum.

Guardian: Diğerleri’nin (the Others) kim olduğunu ve neden adada olduklarını biliyor musun?

Fox: Bu sorunun cevabını bilmiyorum ama öğreneceğimize eminim. Bana bilgi verilmedi.

Yüzünde kurnaz bir gülümsemeyle sorulara böyle kaçamak cevaplar veren Fox “Seyircilerin bilmek istedikleri şeyleri bildiğini” kabul ediyor ancak ekliyor: “Gerçek şu ki hiç kimse ne olacağını gerçekten öğrenmek istemiyor. İyi bir kitap okurken son sayfaya gidip kitabın nasıl bittiğine bakacak çok insan tanımıyorum.”

Fox ayrıca bir itiraf da daha bulunarak senaryoda asla yayınlanamayan sahneler olduğunu söyledi “Her yıl sezonun sonuna doğru bu sahneler kesiliyor ve o anlarda neler yaşandığını bir tek oyuncular biliyor. Bu sahneler bir keresinde basına sızmıştı. Eminim sızdıran kişi şu an Guantanamo Körfezi Hapishanesi’ndedir” diye konuştu.
KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER