ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Temmuz 2014 Perşembe 15:31

Doğum günü sürprizi Arda Turan oldu!

Doğum günü sürprizi Arda Turan oldu!

Ünlü oyuncu Büşra Pekin, dün akşam düzenlediği doğum günü partisiyle 32. yaşını kutladı. Doğum gününün sürpriz ismi ise yıldız futbolcu Arda Turan'dı.


Arda Turan'dan Havuçlu Anne'ye 32. Yaş Süprizi! Havuçlu Anne'ye Arda Turan'dan Doğum günü Süprizi! BKM'nin önemli isimlerinden Büşra Pekin'in 32 yaş doğum gününde Arda Turan sürprizi görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncu Büşra Pekin düzenlediği yaş günü partisinde ünlü akını oluştu. Birbirinden ünlü isimler göz kamaştırdı.

Başta BKM oyuncuları, olmak üzere çok sayıda ünlü isim Büşra Pekin'i bu özel gününde yalnız bırakmadı. Arda Turan da doğum gününe katılarak Büşra Pekin'e sürpriz yaptı.

Gecenin geç saatlerine kadar eğlenen grup sık sık fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi.Yakın arkadaşlarıyla birlikte yeni yaşını kutlayan Pekin, paylaştığı fotoğrafın altına 'Dün akşamın bu kadar güzel olmasını sağlayan tüm dostlarıma teşekkür… Sizi seviyorum.' notunu yazdı.

Düzenlediği doğum günü partisinde oyuncu arkadaşları hazır bulundu. Doğum günü partisinin sürpriz ismi ise yıldız futbolcu Arda Turan‘dı. Grup gecenin geç saatlerine kadar eğlendi. (Star)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER