ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Nisan 2014 Cuma 09:51

Diyarbakır onu çağırıyor!

Diyarbakır onu çağırıyor!

İnternet sayfası üzerinden hayranlarına "Nerede konser vereyim" diye soran Ricky Martin'in, ortaya çıkan anket sonucundan sonra ne yapacağı merak ediliyor.


Ünlü sanatçı Ricky Martin, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı ankette "Nerede konser vereyim" diye sordu. Anket sonuçlarına göre ünlü yıldızı Londra 57 oyla, Diyarbakır ise tam 3.070 oyla çağırdı.

Ünlü yıldız, çıkacağı turne öncesi nerelere gideceğini karar vermek için internet sitesinde yaptığı oylamada hayranlarına böyle seslendi:

"Konser için dünyanın birçok yerine gittim, daha da çok yere gitmek istiyorum. Nerede konser vermem gerektiği konusunda bana yardımcı olun. Siteye dünya haritası koyduk, şehrinizi belirleyin ve oylayın. Bana yardımcı olun"

Oylamada hangi şehirler önde dersiniz? New York mu, Londra mı? Yoksa Martin'i çok seven Latin Amerika ülkeleri mi?
Bu yazılar yazıldığı sırada Londra için 57, New York için 167, Rio için 139, Buenos Aires için bin 51 oy kullanıldı. İstanbul'dan 237, Ankara'dan ise 53 oy kullanılmış.

Birinci Diyarbakır

Ricky Martin başlattığı anket sonrasında en fazla oyu ise Diyarbakır'dan aldı. Tam 3 bin 117 oyla Diyarbakır'a çağırılan ünlü yıldızın bu anket sonucundan sonra ne yapacağı merak edilirken ortaya ilginç bir detay daha çıktı. Bu oy patlamasının nedeni İncisözlük yazarlarının "Oylar Diyarbakır'a megri megri!" diye kampanya başlatarak Ricky Martin'in anketine oy istemeleri olmuş. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER