ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Temmuz 2014 Salı 10:38

Diva kahkahaya boğdu

Diva kahkahaya boğdu

Bodrum'da sahne alan ünlü sanatçı Bülent Ersoy 1 yıldır küs olduğu Ajda Pekkan’a zeytin dalı uzattı.


Bayram’ı birinci günü bir gece kulübünde sahne alan Bülent Ersoy seslendirdiği şarkılar ile hayranlarını coşturdu. Sarı elbisesi ile dikkat çeken Ersoy’ın neşeli tavırları ve espirileri izlemeye gelenleri kahkahaya boğdu. Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ersoy herkesin Ramazan bayramını kutladığını ifade ederek “Bir ramazan boyu, ibadet ederek geçirdim. Allah’ım ibadetlerimi kabul eylesin inşallah. Ramazan bitti diye üzüldüm. Seneye görürmüyüyüm, göremezmiyim diyerek. Dolu dolu yüreğimde hissederek yaşadım Ramazan ayını, seneye inşallah bir ramazan ayı daha göre bilirim inşallah”ifadelerini kullandı.

MAKYAJSIZ YAYINLANAN FOTOĞRAFINA CEVAP VERDİ

Geçtiğimiz günlerde gazete ve sosyal medyada dönen makyajsız fotoğrafı hakkında da yorum yapan Ersoy, benim sesimi ne yapacaklar anca boş şeylerle uğraşsınlar diyerek “ben herkese şunu söylüyorum benim en büyük zenginliğim sesim. Ben film artisti değilim istersem kör olayım, ağzım burnum çarpılmış olsun sesimi ne yapacaklar. Hadi fotoğraflarımı çektiler, bastılar, yayınladılar ama sesimi ne yapacaklar. Ben etimle sütümle ayakta ve hayatta değilim ki. Önemli olan sesim o yüzden böyle şeyleri geçecekler”dedi.

BODRUM TATİLİNE DEVAM

Bodrum’da tatil yaptığını da sözlerine ekleyen Ersoy “birkaç gün daha Bodrum’dayım tekneyle denize açılacağım. Basın yakalaya bilir beni ama bilmiyorum gazetecilerin işi hiç belli olmaz. Çokta ukalaca konuşup da beni görüntüleyemezsiniz demiyorum yakalaya bilirsiniz”ifadelerini kullandı.

BEN KİMSE İLE KÜS DEĞİLİM

Ajda Pekkan hakkında söylediği sözlerin ardından mahkemelik olan ve küsen Ersoy Kimse ile münakaşalı olmadıklarını vurgulayarak “Ajda hanımla konuşmadık. Özür falan beklemiyorum, herkes birbirine bir şeyler söyledi. Söylenecek bir şey’de kalmadı. Ama ben Ajda Pekkan’ı alaturka müzik okuduğu için kendisini kutladım. Çünkü o öteki tarafın yıldızıydı. Şimdi bizim tarafa geçtiği için aferin ona dedim. Nur Yerlitaş’a söyledim, söyle ona aferin de dedim. Ajda Pekkan çünkü artık bizim tarafa geçti artık. Ajda Pekkan’da çok memnun oldu. Aramızdaki buzlarda erimeye başladı. erimeyecek bir şeyde yok zaten ne olabilir ki. Zaten şunun şurasında toplasan 5 kişiyiz”diyerek sözlerini tamamladı.

Sabahın ilk ışıklarına kadar sahnede kalan Ersoy, hayranlarına unutulmaz bir geçe yaşattı.
 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER