ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Aralık 2014 Salı 12:08

Deniz Seki’yi yeni yılda neler bekliyor?

Deniz Sekiyi yeni yılda neler bekliyor?

Şarkıcı Deniz Seki’nin aile dostu ünlü Astrolog Sebla Özyurt, Seki ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.


Şarkıcı Deniz Seki’nin aile dostu ünlü Astrolog Sebla Özyurt, Seki ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Özyurt, Deniz Seki’nin bazı dost bildiklerinden çok zarar gördüğünü belirterek, 2015 yılının Seki için çok önemli olduğunu söyledi.

Ünlü şarkıcının yaşadığı kötü günlere birebir tanıklık eden Özyurt, Seki ile ilgili bilinmeyen bazı gerçekleri doğum şifreleri üzerinden anlattı.

Burçlar 2015 isimli kitabıyla okuyucu karşısına çıkan Astrolog ve numarolog Sebla Özyurt, basın danışmanı Ramazan Ergen aracılığı ile yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Deniz ile dostluğumuz çok eskilere dayanır. Ailece görüştüğümüz sayılı dostlarımızdandır. Doğum sayılarında 1,7 ve 8 olan Deniz Seki çok hassas, duygusal ve yüreği sevgi dolu olan bir insandır. Kimseden kötülük gelebileceğini düşünmediği için temiz yüreğinin kurbanı oldu”.

Deniz Seki’nin insanlara, hayvanlara ve doğaya olan sevgisinin çok bilinçli olduğunu dile getiren Özyurt, sözlerini şöyle sürdürdü: “Deniz’in içindeki bu sevgi her şeyden beslenebilir. Bazen bir gülüşten, bazen küçük bir kedi yavrusundan ya da bazen yeni açan bir çiçekten… Bilinçaltındaki 8 sayısı ile yüksek sezgileri sayesinde ve dünya görüşündeki 7 sayısından kaynaklı içindeki saf sevgi ve derin sanatsal ruhu ile yarattığı muhteşem besteleri ortaya çıkarır. Deniz’in, iş ve kariyer dengesine baktığımızda zaten çok çalışkan ve işine aşkla bağlı bir sanatçı olduğunu görmemiz kaçınılmazdır. Kariyerinde her zaman en iyisini yapmaya çalışmıştır. Bazı dönemler birlikte doğum tarihinden yıllara göre haritasına bakardık. Deniz, o kadar insancıl o kadar iyi niyetlidir ki kimsenin ona zarar verebileceğini düşünmez, inanmaz. Ona göre tüm insanlar iyidir. Biraz hayalci ve bu kadar iyi niyetli olunca insanlardan zarar görmek kaçınılmaz oluyor.”

"BAZI DOST BİLDİKLERİNDEN MAALESEF ÇOK ZARAR GÖRDÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜYORUM"

Özyurt , “İnsanlar bazen hayatlarında geri dönüşü olmayan hatalar yapabilirler. Bu hepimiz için geçerli. Ama bu hatalar bizi büyüten, olgunlaştıran, insan yapan tecrübelerimizdir. Deniz, başarısıyla, güzelliğiyle ve ruhunun inceliğiyle pek çok insanın hayranlığını kazanmıştır. İnsan bazen kendi değerinin farkında olmayınca kendisine haksızlık yapabiliyor” diye konuştu.

Özyurt, uyuşturucu yüzünden hapse giren Deniz Seki’nin yanlış arkadaşların ve ilişkilerin kurbanı olduğunu savunarak şöyle dedi: “Karşımıza çıkan insanların ve başımıza gelen iyi ve kötü olayların her zaman manevi ve Allah’tan gelen bir sebebi vardır. Doğum sayılarımız bize hep ipucu verir. Herkes Deniz’i, adını ve şöhretini çok iyi biliyor. Kötü niyetli insanların tüm bunları gözardı edip onu karalaması veya yargılaması çok kolay. Ama altın çamura batsa da altındır. Deniz aslında bu konuyla ilgili cezasını çekti ve pişmanlığını da defalarca anlattı. Ona tekrar ikinci bir şans verilmeyip böylesine başarılı bir sanatçının bu şekilde öne çıkarılıp harcanması maalesef çok üzücü. Ama bunu en iyi şekilde atlatacağına inancım da sonsuz.”

Özyurt, "Deniz Seki için doğum haritasına göre 2015 yılı çok önemli. İş hayatı, sağlık ve benzeri durumlar. Özellikle Mart, Nisan ve Ağustos ayları çok önemli" dedi.
 

KAYNAK:
İHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER