ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 19 Kasım 2014 Çarşamba 09:55

Deniz Seki'yi nişanlısı mı ele verdi?

Deniz Sekiyi nişanlısı mı ele verdi?

Deniz Seki'nin 6 aylık firarını bitiren operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı.


Deniz Seki'nin 6 aylık firarını bitiren operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı. Takibe alınan Faruk Salman ile eve giren polisi karşısında gören şarkıcı kendisini nişanlısının ele verdiğini düşünerek "Artık kimseye güvenim kalmadı. Biliyordum geleceğinizi" dedi.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine konulan Deniz Seki’nin yakalanma ayrıntıları ulaştı. İstanbul Narkotik Polisi’nin, Seki’yi yakalama çalışmaları nişanlısı Faruk Salman’ın eski eşinin kanser ameliyatı olduğunu öğrenmesiyle başladı. Salman, kısa süre sonra eski eşini ziyaret için Bahçelievler'de bir hastaneye gitti. Aynı gün içinde de kardeşinden yüklü miktarda para aldı.

Salman'ın Alkent 2000'de farklı isimle daire kiralandığını tespit eden polis, Seki'nin bu adreste olup olmadığını tespit etmek için kargocu kılığına girdi. Zile basan polis, içeriden sesler gelmesine rağmen kapının açılmamasından şüphelendi. O sırada apartmana girmek üzere olan Salman'a yaklaşan polis "Kaçış bitti" diyerek Seki'yi sordu. Salman, Seki'nin nerede olduğunu bilmediğini söyleyince, polis "Deniz Hanım'ın içeride olduğunu biliyoruz. Aşka saygımız var. Kapıyı açın" dedi. Bunun üzerine Salman polislerle daireye çıkarak kapıyı açtı.

O sırada yemek yapan Seki, Salman'la birlikte polisleri görünce "Artık kimseye güvenim kalmadı" diyerek kendisini nişanlısının yakalattığını düşündü. Seki'nin kendisini almaya gelen polislere "Biliyordum geleceğinizi" dediği ortaya çıktı.

'ABLAM iYi DEĞiL'

İki gün önce tutuklanarak Bakırköy Kadın Cezaevi'ne konulan Deniz Seki'nin ilk açık görüşüne kardeşleri Serdar ve Serkan Seki ile menajeri Özgür Aras geldi. Ablasıyla yaklaşık bir saat görüşen Serkan Seki, “Ablam iyi değil, iyi olmaya çalışıyor. Ne konuşulması gerekiyorsa onları konuştuk. Adaletsiz bir durum olduğunu düşünüyor. Çifte standart var. Diğer mahkum yakınlarıyla da ister istemez tanışıyorsunuz. Bu adaletsizlik sadece bize karşı olan bir şey değil" diye konuştu.

Kaynak: Akşam 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER