ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Kasım 2014 Cumartesi 16:34

Deniz Seki cezaevine girerken yanına 2 şey aldı

Deniz Seki cezaevine girerken yanına 2 şey aldı

Deniz Seki'nin cezaevine girerken yanına sadece tespih ve seccade aldığı ortaya çıktı.


Deniz Seki, 16 Kasım’da yakalanararak, konulduğu cezaevinde tedavisini sürdürebilmek için başvuru yaptı. Seki’nin kısa bir süre önce yapılan tetkiklerinde sağ yumurtalığında 10*5 cm boyutlarında bir kistik lezyon saptanmış, MR çekiminde “kistik oluşuma sahip dev kist” tespit edilmişti. Seki’de bulunan kistin kanser riski taşımasına rağmen, tedavisi yarım kalmıştı.

Seki, 16 Kasım’da cezaevine girmesinin ardından ilk muayenesinde bu hastalıkla ilgili şikayetlerinin ciddi oranda arttığını da ifade etmişti. Sanatçının avukatı Naim Karakaya, “Maalesef bu hastalığa ilişkin eldeki tıbbi evraklar çok ciddi bir kanser olasılığına işaret ediyor. Müvekkilimiz de cezaevine girdiği süreçte, hastalıkla ilgili şikayetlerinin oldukça arttığını bize ifade etmişti. Bu çerçevede müvekkilimizin hastalığı çok daha ağır bir duruma gelmeden tedavisini olmasını umuyoruz” diyerek başvuru hakkında açıklama yaptı.

Deniz Seki’nin cezaevine girerken yanına sadece seccade ve tespih aldığı ortaya çıktı. Altı ay arandıktan sonra Esenyurt’ta saklandığı evde yakalanan Seki yine daha önce tutuklu kaldığı cezaevine gözyaşları içinde girmişti.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER