ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Ekim 2014 Pazartesi 12:01

Demir Demirkan aşık mı oldu?

Demir Demirkan aşık mı oldu?

Sertap Erener Demir Demirkan ayrılığının nedeni reklamcı sevgili mi?


Bir süre önce Demir Demirkan ve Sertap Erener ayrılığı gündeme damga gibi düşmüştü. Ayrılığın nedeni Demir Demirkan'ın bodrumda tanıştığı reklamcı güzel ile aralarındaki ilişki olduğu iddia ediliyor.

Müzik dünyasının en başarılı çiftlerinden Sertab Erener ve Demir Demirkan’ın 18 yıllık ilişkilerini noktaladığı haberi, sevenlerini üzdü. Demirkan, ayrılığı önceki gece basın kuruluşlarına gönderdiği yazılı bir açıklamayla duyurdu. Ünlü müzisyenin “Eylül 2014’te Sertab ile olan 18 yıllık ilişkimizi sonlandırma kararı aldım. Bizi seven herkesin bunu anlayışla karşılayacağını biliyorum. Ayrıca bu süreçte de özel hayatlarımıza saygı duyulacağını ümit ediyorum” açıklamasının hemen ardından ihanet iddiaları gündeme geldi.

YAZ BAŞINDAN BERİ BİRLİKTELER

Demir Demirkan, geçen hafta Taksim’de genç bir kızla görüntülenmişti. Magazin kulislerinde dolaşan iddialara göre; objektifleri fark edince elleriyle yüzünü gizleyen o kız, Demirkan’ın geçen yıl Bodrum’da tanıştığı yeni sevgilisi. Demir Demirkan’ın reklam sektöründe çalışan İzmirli güzelle yaz başından bu yana birlikte olduğu, iki hafta önce de onu görmek için İzmir’e gittiği söyleniyor. Şarkıcının Instagram’da paylaştığı İzmir fotoğrafları da dedikoduları doğrular nitelikte.

DEMİR HUZURU İZMİR’DE BULDU

Sertab Erener Kurban Bayramı'nda Nil Karaibrahimgil'le birlikte yurtdışına çıkmış, Demir Demirkan ise sevgilisini görmek için İzmir'e gitmişti.Demirkan, İzmir'de çektiği fotoğrafları “Huzur” notuyla Instagram’da paylaştı.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER