ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Mayıs 2014 Cuma 09:36

Cimrilikte son nokta!

Cimrilikte son nokta!

Emrah'ın annesine ücretsiz akbil çıkardığı iddia ediliyor.


100'e yakın gayrimenkulü olan şarkıcı Emrah, cimrilikte tavan yaptı. Takvim'in haberine göre, masraf olmasın diye annesine ücretsiz yolculuk şansı tanıyan "yaşlılık kartı" çıkarttı.

"Küçük Emrah" olarak müzik dünyasına adım atam ve yaklaşık 30 yılda milyonlarca dolar kazanan Emrah, cimrilik konusunda zirve yaptı. 100'e yakın gayrimenkulü olan, Twitter ve Facebook hisseleriyle büyük paralar kazanan Emrah, annesini Ayten İpek'i unutmadığını gösterdi. Emrah'ın annesine belediye otobüslerine bedava binmesi için 'yaşlılık kartı' çıkarttı belirtildi. Her fırsatta annesini çok sevdiğini belirten Emrah'ın Göktürk'te oturan annesini kendi evine aldırttığı da ortaya çıktı.
Bu durum nedeniyle övgü alan Emrah'ın yine cimrilik için bu yola başvurduğu iddia edildi. İddialara göre Emrah, yakınlarına, "Tek başına yaşamandan huzursuzum. Bak anne, yakında çocuğum olacak. Sen onunla ilgilenirsen, bakıcı masrafımız da kalmaz. Senin evini de kiraya verir, bir gelir daha elde ederiz" dedi. Sevgilisi Sibel Kirer'le geçen yılın son aylarında sessiz sedasız nikâh masasına oturan ünlü sanatçının, yeni yatırımlar için de geniş bir portföy incelemesinde bulunduğuna dikkat çekildi. Emrah'ın 'yaşlılık kartı' hamlesi, sosyal medyada geniş yer buldu. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER