ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Şubat 2014 Cumartesi 12:42

Cennet Mahallesi yeniden

Cennet Mahallesi yeniden

Show TV ekranlarında uzun dönem yayınlanan ve hala tekrarları gösterilen 'Cennet Mahallesi' dizisi yeniden çekiliyor.


Dizide Alişan ve Çağla Şikel yeniden rol alacak ancak Star TV'de Melek programını sunan Melek Baykal'ın kadroda olup olmayacağı henüz belli değil.

Diziyle ilgili ayrıntılı Posta gazetesi TV köşesi yazarı Mesut Yar bugünkü yazısında kaleme aldı. Mesut Yar'ın yazısı şu şekilde:

Şaka gibi geldi değil mi? Ama değil. İlk kez bu köşede okuyorsunuz ve öyle de kalacak. Çok ciddi bir şekilde hazırlıklar başladı. Yapımcı Erler Film dizinin iki ana karakteri Alişan ve Çağla Şikel ile anlaştı bile... Melek Baykal eğer programı son bulursa kadroda kesin olacak isimlerden biri. Anladığım kadarıyla Levent Ülgen de eski patronuyla el sıkışmak üzere... Açıkçası kalan karakterlerden “Cennet Mahallesi” topuna girmeyecek olanı tanımıyorum. Belki Özkan Uğur bu maraton için “ben yokum” diyebilir... Bunun dışında yaz aylarına varmadan yetiştirilecek olan dizi için ön hazırlıklar sürüyor. Anlayacağınız ekranların en uzun soluklu olmasa da en fazla tekrarı yayınlanan dizisi geri dönüyor... Sevenlerine duyurulur; elbet ki tekrarlardan sıkılıp diziden tümden vazgeçmemişlerse... 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER