ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Ekim 2014 Salı 10:47

Cem Yılmaz'a gurbetçi tokadı

Cem Yılmaza gurbetçi tokadı

ABD'ye gidip Türkiye'yi yerden yere vuran Cem Yılmaz'a bir darbe de gurbetçilerden geldi. 'Pek Yakında', Almanya'da vizyona girdiği ilk 4 günde sadece 6 bin 174 kişi tarafından izlendi


Kendisini yaşadığı gösterişli hayatın büyüsüne kaptırıp sayesinde cebini doldurduğu vatandaşa tepeden bakan Cem Yılmaz'a yanıtı yine halk verdi! 'Pek Yakında' filmi, tıpkı Türkiye'de olduğu gibi Avrupa'daki gurbetçilerin de ilgisini çekmedi. Galatasaray ve Trabzonsporlu taraftarların da protesto ettiği Cem Yılmaz'ın Almanya'daki gişe rakamları, kendisinin esprilerinden bile daha komikti.

SİNEMA SALONLARI BOMBOŞ

Türkiye'yle aynı anda yani 2 Ekim'de Almanya'da vizyona giren 'Pek Yakında'yı, 4 günde sadece 6 bin 174 kişi izledi. Ülkenin 'en çok izlenen 30 filmi'listesine 28. sıradan girebilen Cem Yılmaz için durum Hollanda'ya bakıldığında da farksızdı! 'Pathe' sitesinde açıklanan popülarite listesine göre Pek Yakında, vizyonda olan 50 film arasında 30 ile 40 aralığında yer alıyor. Pathe sitesindeki seans bilgilerine bakıldığında da 'Pek Yakında'nıngösterildiği salonlardaki boşluk gözlerden kaçmıyor!

iVEDiK'E SAHiP ÇIKTILAR!

Şahan Gökbakar'ın 7 milyonluk gişesiyle sinema tarihine geçen 'Recep İvedik 4', vizyona girdiği dönemde gurbetçilerin büyük ilgisini görmüştü. Şahan'ın son filmi, Almanya'da iki haftada 386 bin 259 kişi tarafından izlenerek ülkede o dönem en çok izlenen 4. film olarak ses getirmişti. Almanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Bild de Recep İvedik'i başarısına yer vermişti.

YAVRU VATAN'DA İNDİRİMLİ BİLETLER!

KIBRIS'IN en popüler fırsat sitelerinden biri, Cem Yılmaz'ın Pek Yakında filminin biletlerini yüzde 50 indirimle satışa sundu. Yavru Vatan'da 12.5 lira olan 'Pek Yakında'nın sinema bilet fiyatlarını 6.25 liraya indiren sitedeki fırsat şu an tükenmiş durumda. 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER