ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Mart 2014 Cuma 08:22

'Caner isyan etti'

Caner isyan etti

Fenerbahçeli Caner Erkin isyan etti: ''Bu ne şimdi şaka mı ya? Sıkıldım artık"


Aylardır Türkiye'nin magazin gündemine oturan Berkay ile Asena konusu yine gündemde.

Akşam'ın haberine göre, ‘bebek odası’ skandalında son perde. Asena, kocası Caner’i koluna takıp Berkay’ın eğlendiği mekâna geldi. Çılgına dönen popçu, 'Beni takip ediyor. Bile bile Caner'le geliyor' dedi.

Geçen yıl kasım ayında Akmerkez’deki ‘bebek odası’nda Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin’le görüntülen popçu Berkay, sokak ortasında açtı ağzını yumdu gözünü. 

İşte dün gece yaşananlar:

'Fotoğraf göderiyor'

Berkay, saat 21.20’de Nişantaşı’ndaki Limoncello’ya 11 arkadaşıyla birlikte geldi. Kısa bir süre sonra içeride Asena-Caner Erkin belirdi. Karı-kocayı görünce arkadaşlarını bırakıp mekânı terk eden popçu, bir saat sonra geri döndü. Görevliler tarafından içeri alınmayan Berkay, Asena Erkin’in yanına gitmekte ısrar etti. Zar zor sakinleştirilen popçu, kapıdaki muhabirlere şu açıklamayı yaptı:

Ben iki gün önce rezervasyon yaptırdım. Mekânın sahibi, benim geleceğimi Asena’ya telefonla bildirmiş. Bunu bile bile kocasıyla geldi. Bu kadın beni kovalıyor. Size telefonumu göstereyim, bana sürekli fotoğraflarını gönderiyor. Ben kaçtıkça geliyor. Size annemin üzerine yemin ediyorum. Annemin ölüsünü ellerimle yıkayım. Bu kadın iki gün önce burada biriyle sarmaş dolaş eğlendi, kimse neden görmedi. Caner kampa gidiyor, Asena hemen dışarı çıkıp, benim olduğum yerlere geliyor. Derya Şensoy benim sevgilim, iki haftadır beraberiz. Şimdi benim evimde uyuyor.

12 saat sonra aynı sokakta

Önceki akşam yaşanan olayın ardından üçlünün yolu bir kez daha Nişantaşı’nda kesişti. Dün öğle saatlerinde Atiye Sokak’ta bir kafede oturan Berkay’ın önünden Asena-Caner ve onlara eşlik eden bir arkadaşı geçti.

'ucuzluk işte'

Asena’nın Berkay’a gözlerini dikmesi objektiflere yansıdı. Popçu, “Utanmadan önümden geçip gidiyor. Ucuzluk işte ne yaparsın'' dedi. Caner ise ''Bu ne şimdi şaka mı ya? Sıkıldım artık'' diye konuştu.  

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER