ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Aralık 2014 Salı 11:32

Bu yıl en çok onları merak ettik

Bu yıl en çok onları merak ettik

Hollywood'da skandallar, düğünler, boşanmalar ve doğumlarla geçen bir yıl geride kalmak üzere. Yahoo, 2014'te internette isimleri en çok aranan ünlü yıldızları açıkladı


Jennifer Lawrence: Çıplak fotoğraflarının internete sızmasıyla gündeme gelen Lawrence, Gwyneth Paltrow'un eski eşi Chris Martin ile yaşadığı ilişkiyle de çok konuşuldu. İlginç açıklamalarıyla da tanınan genç oyuncu, yılın internette en çok aranan ünlüsü oldu.

Ariana Grande: Ağustos ayında çıkardığı ikinci albümüyle büyük başarı yakalayan genç şarkıcı, MTV Müzik Ödülleri gecesine de sahne performansıyla damga vurdu. 21 yaşındaki şarkıcı, Big Sean ile ilişkisiyle de yıl boyu gündemde kaldı.

Kaley Cuoco: 'The Bing Bang Theory' dizisiyle sözleşmesini bölüm başı 1 milyon dolara yükselten Cuoco, tenisçi Ryan Sweeting'le evliliği ve adının karıştığı çıplak fotoğraf skandalı nedeniyle hareketli bir yıl geçirdi.

Kim Kardashian: Kanye West ile Kim Kardashian'ın Mayıs ayında İtalya'da gerçekleşen düğünü, yılın olayı olarak gösterildi. Paper dergisine verdiği çıplak pozlar ve sosyal medyada paylaştığı sıra dışı selfie'lerle adından söz ettiren Kardashian, geçen yıla göre listede iki sıra geriledi.

Jennifer Aniston: Justin Theroux ile düğünü yılan hikayesine dönen ünlü yıldız, hamile olup olmadığı tartışmalarıyla da gündemdeydi.

Halle Berry: Bu yıl ikinci kez anne olan Oscarlı oyuncu, eski eşi Gabriel Aubry ile girdiği hukuk savaşı ve hem beyazperdede, hem de ekranda rol aldığı iddialı projelerle yine çok konuşuldu.

Mila Kunis: Şubat ayında Ashton Kutcher ile nişanlanan Kunis, Ekim ayında ilk bebeği Wyatt'ı dünyaya getirdi. Kunis ile Kutcher'ın belirsizliğini koruyan düğün tarihi, halen sık sık haberlere konu oluyor.

Kate Gosselin: Reality şov yıldızı Gosselin, eşi Jon ile ayrılığı ve programlarında ettikleri kavgalarla sık sık gündeme geldi.

Selena Gomez: Justin Bieber'la sayısız kez ayrılıp barışan Selena Gomez; bu yıl gördüğü rehabilitasyon tedavisi, Orlanda Bloom ile aşk iddiaları ve Bieber'a ithaf ettiği şarkılarıyla çok konuşuldu. 

(Sabah)

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER