ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Kasım 2014 Salı 16:35

Bu ünlüleri tanıdınız mı?

Bu ünlüleri tanıdınız mı?

Ünlü manken Çağla Şikel, 1997'de katıldığı güzellik yarışmasındaki anılarını “Yüzleşme” programında anlattı.



İpek Tuzcuoğlu'nun sunduğu “Yüzleşme” programına konuk olan Çağla Şikel, 'Miss Turkey 1997' yarışmasında birlikte yarıştıkları Burcu Esmersoy'u anlattı. Çağla Şikel’in Türkiye Güzeli seçildiği yarışmada Burcu Esmersoy 4'üncü olmuştu

"Burcu Esmersoy güzellik yarışmasında oda arkadaşımdı. Yarışmaya katılan kızlar çok güzel ve profesyonel kızlardı. O zamanlar da Burcu çok güzeldi, bugün de çok güzel bir kadın oldu.

"KENDİMİZİ ÇOK EZİK HİSSETMİŞTİK"

Kızlar yarışmadan bir iki gün önce ayna karşısında taç alma provası yapıyordu. Burcu ile ikimiz iyice ezilip büzülüp kırılıyorduk. İlk 10'a Burcu ile kaldığımızda Allah’tan başka bir şey istemiyordum, buradan gitmek uzaklaşmak istedik. Bir şeye benziyoruz yani ilk 10'a kaldık diye çok sevindik. Kendimizi o zaman çok ezik hissetmiştik. O da beni sever beğenir. Burcu her şeyi çok 'dan dan' aleni söyler. İstisnasız Türkiye’nin değişik yüzlü en güzel kadınlarından birisi. Burcu’yla rakip olmamıza rağmen kanımız karakterimiz tuttu. Oda arkadaşım olmasaydı, belki paylaşımımız olmazdı.”

“Kendimi hiç güzel bulmazdım. Uğurkan Erez bana 'Sen çok güzel bir kızsın, sahnede güzel bir enerjin var, sahneye çok yakışıyorsun, ben Türkiye güzellik yarışmalarını yapıyorum. Gel sen de katıl. Ben de yanında olurum senin' dedi. Benim tek güvendiğim şey sahne tecrübemdi”.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER