ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 02 Kasım 2014 Pazar 10:24

Bu Tarz Benim'de kim elendi?

Bu Tarz Benimde kim elendi?

Bu Tarz Benim yarışmasında Nur Yerlitaş'ın gözdesi yarışmacı Özlem Özden yarışmaya devam ederken, Roza elenen isim oldu.


Show TV'de Türkiye'nin en tarz kadınının seçileceği yarışma programı Bu Tarz Benim'in final bölümünde Özlem beşinci kez son ikiye kaldı. Ancak yine elenmedi.

Antipatik tavırlarıyla tüm yarışmacıların hedefinde olan Özlem'in, reyting kaygısıyla elenmediği aşikar... Bu tür yorumlara neden olmamak için bu hafta son karar Demet Akalın'a bırakıldı. Demet Akalın, Özlem'in yarışmaya devam etmesini istedi.

Bu Tarz Benim'in elenen ismi kim oldu?

Bu Tarz Benim yine çok konuşulacak. İsmi en çok söylenen kişi Özlem Özden oldu. Özlem'in insanları örgütleyerek Ayşegül'ü göndermek istediği ortaya çıktı. Ivana Sert "Yalandan nefret ediyorum" diyerek Özlem'in gitmesini istedi. Özlem Özden'in adı iki kere Roza Şake Hovhannisyan'nın adı iki kere söylendi. Nefesler tutuldu. Sonucu Demet Akalın'ın kararı belirledi. Demet Akalın Roza'nın gitmesi yönünde oy kullandı. Roza Şake Hovhannisyan yarışmaya veda etti.

Öykü Serter'in sunduğu Bu Tarz Benim'in jüri koltuğunda, Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez oturuyor. Yarışmacıların kıyasıya yarıştığı eleme gecesinde, jüriden en az puan alan Roza Şake Hovhannisyan ve yarışmacıların ismini söylediği Özlem Özden elenmek üzere jürinin karşısına çıktı.

Show TV'nin sevilen Moda programı Bu Tarz Benim'de bu hafta elenen isim, jüriden en az puanı alan Roza Şake Hovhannisyan oldu. Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın konuk jüri üyesi olduğu programın bu haftaki konsepti kırmızı halı oldu. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER