ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Ağustos 2014 Cumartesi 14:54

Bodrum’da Hande Yener izdihamı

Bodrumda Hande Yener izdihamı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde konser veren ünlü şarkıcı Hande Yener, izdihama neden oldu.


Muğla’nın Bodrum ilçesinde konser veren ünlü şarkıcı Hande Yener, izdihama neden oldu.

Ünlü popçu Hande Yener, Bodrum’un en ünlü gece kulüplerinden Pasha’da hayranları ile buluştu. Gece saat 23.00’te açılan kulüp, saat 01.30’da müşterilerine kapıları kapattı. Bilet almak için gece kulübünün önünde uzun kuyruklar oluştu. Biletler bitince birçok Hande Yener hayranı kapıda kaldı.

Kapıda kalanlara söz veren Pasha’nın işletmecisi Levent Akbulut, “Haftaya yine Hande Yener’i sahneye çıkaracağız. Bugün kapıda kalanlara öncelik tanıyarak ilk onları içeri alacağız. Çok yoğun bir ilgi var Hande Yener’e. O yüzden haftaya bir daha sahne alacak Pasha’da. 2 saatte kapıları kapattık. Kimseyi içeri alamadık çünkü çok yoğun bir ilgi vardı. Kulübün kapısı ağzına kadar doldu” dedi.

Saat 02.00’de sahne alan Yener ise kalabalığı görünce, "Bugün coşmaya hazır mısınız? Çok güzel bir kalabalık var" diyerek ‘Bodrum’ şarkısı ile konsere başladı. Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Yener’e DJ Cihat Uğurel de eşlik etti. Gece kulübünü dolduran vatandaşlar, Hande Yener’in fotoğrafını çekmek için birbirleri ile yarıştı. 3 saat boyunca sahnede kalan Yener’i yaklaşık bin kişi izledi. Çoğunlukla hareketli parçalara yer veren Yener, zaman zaman da duygusal parçalarla hüzünlü anlar yaşattı.

Siyah bir tülün içerisine giydiği mayo ile dikkat çeken Yener, neşeli tavırları ve esprileriyle sevenlerini gülme krizine soktu. Hande Yener DJ Uğurel’e takılmadan da duramadı. Birçok sanatçının şarkılarına remix yapan Uğurel de yaptığı DJ şov ile eğlenmeye gelenleri coşturdu.








 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER