ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Mayıs 2014 Salı 16:43

Beyonce'nin kardeşi, Jay Z'ye saldırdı

Beyoncenin kardeşi, Jay Zye saldırdı

Asansörde meydana gelen olay, ABD medyasında gündem oldu.


ABD’li ünlü pop şarkıcısı Beyonce’nin kardeşi Solange Knowles, Beyonce’nin eşi ünlü hip-hop şarkıcısı Jay Z’ye saldırdı. Otelin asansöründe medyana gelen olay, güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüler magazin haber sitesi TMZ tarafından yayınlanması ABD medyasında gündem oldu. 

Görüntülerde; Beyonce, Jay Z, Beyonce'un kız kardeşi Solange Knowles ve bir korumanın asansöre bindiği görülüyor. AAsansör kapısının kapanmasının ardından Solange'ın Jay Z'ye tekme ve yumruk attığı görüldü. Bu sırada Beyonce'nin umursamaz tavırları ise dikkat çekti. Kavga sonrası araya giren koruma Solange'ı uzaklaştırıyor ve Beyonce da kardeşini sakinleştirmeye çalışıyor. Kavga sırasında Jay Z'nin Solange'a karşılık vermemesi de dikkat çekiyor.
 

VİDEO İÇİN TIKLAYIN
 

Kavganın neden çıktığı henüz netlik kazanmazken olay sonrası asansörden inen çiftin görüntüleri ise dikkat çekti. Jay Z şaşkın şekilde eliyle yüzünü tutarak gazetecilere poz verirken Beyonce hafif şekilde gülümsedi. Solange'ın ise yüzünün asık olduğu dikkat çekti. 

Görüntülerin yayınlanmasının ardından sosyal medyada da gündem Jay Z-Solange Knowles" kavgası oldu. 

2002 yılından beri birlikte yaşayan Amerikalı pop yıldızı Beyonce ve hip-hop şarkıcısı Jay-Z 2008 yılında evlenmişti.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER