ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Kasım 2013 Çarşamba 17:57

Ben Onu Çok Sevdim'de ihtilal

Ben Onu Çok Sevdimde ihtilal

Ben Onu Çok Sevdim’in bu hafta yayınlanacak bölümünde yıllardır planlarını yaptığı cunta hareketlerini sonunda uygulamaya koyacak.


Başrollerini Mehmet Aslantuğ, Birce Akalay ve İdil Fırat’ın paylaştığı, 1960’ların tüm siyasi gerçeklerini ve Başvekil Adnan Menderes’in siyasi yolculuğunu anlatan Ben Onu Çok Sevdim’in bu hafta yayınlanacak bölümünde ordu yönetime el koyuyor. 

Dizinin yeni bölümünde ordu, yıllardır planlarını yaptığı cunta hareketlerini sonunda uygulamaya koyacak. 

Askerler Ankara’nın dört bir tarafını sarar. İhtilal hareketi resmen başlamıştır. Yönetime el koyan Türk Silahlı Kuvvetleri, halkın sevgilisi, Başvekil Adnan Menderes’i Kütahya Valilik makamında tutuklar. Cumhurbaşkanlığı konutuna yapılan baskın sonucu Reis-i Cumhur Celal Bayar, derdest edilerek tutuklanır. Menderes’e yakın olan isimler de tek tek tutuklanırken, ordu hesap sorma zamanın geldiğini düşünmektedir. Ancak Menderes, bu hareketin destek bulamayacağına inanmaktadır.


FRAGMAN İÇİN TIKLAYINIZ!


Berin Menderes ise, eşi Adnan Menderes’in hayatından endişe duyar. Haber alabilmek için dışarıya çıkan Berin Hanım gördükleri ve duydukları karşısında büyük sarsıntı yaşar.

Ordunun lider cuntacı komutanlarından Cemal Madanoğlu'nu Nuri Gökaşan, Tarık Güryay'ı Seda Yıldız ve çok önemli bir göreve atanan asker Zafer karakterini ise Burç Kümbetlioğlu canlandıracak.
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER