ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Kasım 2014 Çarşamba 11:19

"Bel altı vuruyorlar!"

"Bel altı vuruyorlar!"

Seren Serengil'in 'Evliyken sevgilime asıldı' dediği Özlem Yıldız, dün de Oya Aydoğan tarafından 'yuva yıkan kadın' olmakla suçlandı.


Magazin dünyasının ünlü isimleri arasında yaşanan seviyesiz tartışmalara, dün bir yenisi daha eklendi! Her şey, ünlü sanatçı Oya Aydoğan'ın Özlem Yıldız hakkındaki şoke eden sözleriyle başladı. Aydoğan, Mersinli işadamı Mustafa Elgin'le yeni bir aşka yelken açan güzel sunucu için canlı yayında şunları söyledi:

GEÇEN CUMA BOŞANDI

"Mustafa Elgin, geçen Cuma boşanmış ve aynı gece Özlem Yıldız'la kutlama yapmış. Boşandığı karısının adı Pelin. Pelin Hanım ile 5 buçuk yıllık evliliğinden 4 buçuk yaşında bir çocukları var. Pelin Hanım'ın ailesi, Mustafa Bey ile Özlem Yıldız'ın 1.5 aydır ilişki yaşadığını iddia ediyor. En çok üzüldükleri ise Mustafa Bey'in boşandığı akşam Özlem Yıldız'la kutlama yapması."

'BEL ALTI VURUYORLAR'

Bu iddiaları yalanlayan güzel sunucu ise şu açıklamayı yaptı: "Yuva dağıtmak gibi bir vebalin altına girmem. Kendisiyle 1 hafta önce tanıştım ve boşanma davası 6 ay önce açılmış. Hakkımdaki haberler o kadar bel altı ve o kadar ağır ki, sabrım zorlanıyor. Herkes önce kendi hayatına baksın."

TWITTER'DA LAF DALAŞI

Bir dönemin sıkı dostları Demet Akalın ile Özlem Yıldız, ünlü kaleci Ufuk Ceylan yüzünden birbirine girdi. Akalın, eski sevgilisi Ceylan'la yakın dostunun aşk yaşadığını duyunca Yıldız'la arkadaşlığını bitirdi. Şu an Okan Kurt'la evli olan ünlü popçunun, güzel sunucuya öfkesi ise bir türlü dinmedi.

'ÖNCE GEÇMİŞİNE BAK!'

Demet Akalın, Özlem Yıldız'la çıkan haberlerden sonra sunucu için twitter'da şöyle yazdı: "Sana seni her yerde rezil edeceğim demiştim, ama görüyorum ki sen kendi başına yeterince rezilsin." Yıldız'dan gelen karşılık da aynı sertlikteydi: "Susuyorum susuyorum da artık bir dur! Nedir bu içindeki kin? Herkes önce kendi hayatına, geçmişine bakacak, sonra oturup başkalarına laf edecek."  

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER