ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Nisan 2014 Cuma 21:05

Başbakan'a cuma sürprizi

Başbakana cuma sürprizi

Başbakan Erdoğan bugün cuma namazı cami çıkışında sürpriz bir isimle karşılaştı.


Başbakan Erdoğan, cuma namazını Dolmabahçe Camii’nde kıldı.Başbakan'ın makam aracının etrafını saran vatandaşlar fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Başbakanla 'Selfie' çekenler, poz verenler hatta Erdoğan'a fotoğraf gösterenler vardı.

ALİŞAN'LA AYAKÜSTÜ SOHBET

Sanatçı Alişan da Erdoğan'la bir süre sohbet etti. Alişan'ın Başbakan Erdoğan'a telefonundan bir fotoğraf gösterdi. Alişan, Erdoğan'a gösterdiği fotoğrafın içeriği hakkında bilgi vermedi. Erdoğan vatandaşların yoğun ilgisi altında Dolmabahçe'den ayrılırken bu kez ilgi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a yöneldi. Çok sayıda vatandaş, Topbaş'la hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başbakan Erdoğan’ın gelişi nedeniyle cami ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da Erdoğan’a eşlik etti.

Erdoğan cuma namazının ardından cami çıkışında vatandaşlar ve turistlerle sohbet etti. Aynı camide namaz kılan sanatçı Alişan da cami önünde bir süre Erdoğan’ı bekledi. Başbakan Erdoğan Alişan’la da bir süre sohbet etti.

KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER