ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Temmuz 2014 Cuma 18:51

Başak'ı istemedi Şükran'ı buldu

Başakı istemedi Şükranı buldu

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya Başak Sayan'ın işine engel oldu.


Ünlü oyuncu erkan petekkaya Başak Sayan'ın işine engel oldu. Yeni bir film projesi için kamera karşısına geçmeye hazırlanan Erken Petekkaya partnerini kendi seçmek isteyince ortalık karıştı. 

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Erkan Petekkaya en son Dila hanım dizisiyle ekranlara gelmişti. Dila Hanım dizisinde de başarılı bir performans sergileyen Erkan Petekkaya, teklif yağıyor. Önümüzdeki sezon yeni bir diziyle ekranlara gelecek olan Erkan Petekkaya, bir de sinema filminde oynayacak.
Yeni Dünya adlı sinema filminde başrolde oynayacak olan Erkan Petekkaya, partnerini kendi seçmek istedi. Başarılı oyuncu Erkan Petekkaya yönetmenin anlaştığı Başak Sayan'ı istemedi. Başak Sayan'ın oynaması durumunda filmde oynamak istemeyen Erkan Petekkaya, çok beğendiği Şükran Ovalı ile başrolde oynamak istedi. Yönetmen Erkan Petekkaya'nın isteğini kabul etti ve Başak Sayan kadro dışı bırakıldı.

ÜNLÜ OYUNCU ÜNLÜ OYUNCUYU İŞİNDEN ETTİ!

Büyük bir çıkış yapan Erkan Petekkaya Yeni Dünya adlı sinema filmiyle beyazperdede olacak. Erkan Petekkaya yeni sinema filminin teklifini istediği isimle başrolde oynama şartıyla kabul etti. Yeni Dünya adlı sinema filminde kadın başrol olarak, yönetmen Başak Sayan ile el sıkışmıştı. Erkan Petekkaya Başak Sayan'ı istemedi.

Yönetmen Caner Erzincan Yeni Dünya filmi için Başak Sayan ile anlaşmıştı. Erkan Petekkaya ile Başak Sayan Yeni Dünya filminde birlikte başrol oynayacaktı. Fakat Erkan Petekkaya Başak Sayan'ı istemedi. Erkan Petekkaya bir barda karşılaştığı Şükran Ovalı'ya iş programını sordu ve yaz aylarınd boş olduğunu öğrendi. Bunun üzerine Erkan Petekkaya filmde birlikte başrol oynamayı teklif etti. Yeni Dünya filminde Erkan Petekkaya ile Şükran Ovalı birlikte başrol oynayacak. Başak Sayan ise çevresine, Erkan Petekkaya'nın kendisini ekmeğinden ettiğini söylüyor.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER