ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Kasım 2013 Cumartesi 10:35

Barış Atay gözaltına alındı

Barış Atay gözaltına alındı

Hayat Devam ediyor dizisiyle tanınan Barış Atay, gözaltına alındı.


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Bilişim Suçları Soruşturma Bürosu tarafından verilen talimat üzerine, Türkiye genelinde "RedHack" isimli hacker grubuna yönelik operasyon yapıldı.

Aralarında dizi oyuncusu Barış Atay'ın da bulunduğu 16 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde de arama yapıldı. Şüphelilerin sorgularının yapılmak üzere Ankara'ya getirilmeleri bekleniyor.


Gözaltında olan kişiler arasında bir süre önce gerçekleştirilen RedHack operasyonu sonucu gözaltına alınıp tutuklanan ve haklarında örgüt suçundan dava açılıp tahliye edilen üniversite öğrencilerinden Uğur Cihan Okutulmuş ve diğer bazı şüphelilerin de bulunduğu kaydedildi.

Barış Atay, Arka Sıradakiler dizisindeki Saffet rolüyle ünlendi, ardından Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı Hayat Devam ediyor dizisiyle ekranlara gelmişti...

 'Redhack' şüphelileri Ankara'ya getirildi

'Redhack' soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüpheliler Ankara'ya getirildi.
'Redhack' soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra Ankara'ya getirilen ve aralarında dizi oyuncusu Barış Atay'ın da bulunduğu 7 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından ifadelerine başvurulmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

 

 

 

 

 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER