ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Kasım 2014 Cumartesi 09:57

"Bana Tuba Büyüküstün demeyin"

"Bana Tuba Büyüküstün demeyin"

Usta oyuncu Nebahat Çehre Beren Saat ve Tuba Büyüküstün'ün oyunculuklarını değerlendirdi.


Usta oyuncu Nebahat Çehre, geçen sezon annesini canlandırdığı Tuba Büyüküstün'le ilgili sadece "Güzel kadın ama bana onun oyunculuğunu sormayın" diyor.

Güneş'in haberine göre Türk sinemasının 'yaşlanmayan kadın'ı Nebahat Çehre, artık sağlam, dominant ve dikkat çeken karakterler dışında oyunculuk yapmak istemiyor. 100'ün üstünde film çeken ve bulunduğu setlerde huzurlu çalışmak istediğini anlatan Çehre, Ses Dergisi'ne verdiği röportajda beraber rol aldığı gençleri değerlendirdi.

BEREN SAYGILI VE ZARIF

Kıvanç Tatlıtuğ'u çok başarılı ve düzgün bir çocuk, Beren Saat'i iyi yetişmiş, saygılı ve zarif bir oyuncu olarak gören Çehre, "Meryem Uzerli, çok naturel ve sempatik bir kız. Ayrıca çok da iyi bir oyuncu. Özcan Deniz'i çok başarılı buluyorum. Yönetmenliğini de çok beğeniyorum. Her zaman böyle sıfırdan gelen çocukların çalışkanlıklarını takdir ederim. Naz Elmas'ı çok seviyorum ve ona çok kızıyorum. Naz, çok iyi yerlere gelebilecek ve Türk sinemasının çok ihtiyaç duyduğu farklı bir yüze sahip bir oyuncu" dedi. Çehre annesini canlandırdığı Tuba Büyüküstün'le ilgili ise "Tuba çok güzel bir kız ama bana oyunculuğunu sormayın. Tuba güzel bir kız. O kadar" yorumunu yaptı.

GENÇ ERKEKLE ASLA

Nebahat Çehre, "Kendinizden daha küçük bir adamla aşk yaşar mıydınız?" sorusuna ise "Kendimden küçük birisiyle beraber olmam, Kendimi genç bir erkeğin yanında çok komik bulurum diye düşünüyorum. Beraber olacağım kişiyle aynı yaşlarda olmam lazım. Yaşanmışlık ve sosyal hayatı paylaşmak şart" yanıtını verdi.

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER