ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 14 Aralık 2014 Pazar 11:50

Atiye Diyarbakır’ı salladı

Atiye Diyarbakırı salladı

Ünlü şarkıcı Atiye, Diyarbakır’da katıldığı imza gününde izdihama neden oldu. Hayranları Atiye’den imza alabilmek için adeta birbirini ezdi.


Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park’ta, imza günü düzenleyen sanatçı Atiye, sevenleriyle bir araya geldi. Ünlü şarkıcı seslendirdiği şarkıların ardından, hayranlarına imza dağıtırken izdiham yaşandı. Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen Alışveriş Merkezi Kiralama ve Yönetimi Bilfinger Real Estate Türkiye tarafından yapılan Ceylan Karavil Park, sanatçı Atiye’yi ağırladı. Ceylan Karavil Park’ta imza günü düzenleyen ünlü şarkıcı Atiye, sevenleriyle bir araya geldi. Alışveriş merkezi yönetimi tarafından karşılanan Atiye, hayranlarının izdihamından dolayı sahneye zorlukla çıkabildi. Hayranlarıyla buluşan Atiye, birbirinden güzel şarkılar seslendirdi. Atiye’yi dinlemeye gelen hayranları arasında, zaman zaman izdiham yaşandı. Atiye, şarkılarının ardından sevenlerine imzalı fotoğraf dağıttı. Atiye’nin minik konser verdiği Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi’ne, gün içerisinde 83 bin kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan şarkıcı Atiye, Diyarbakır’a ilk defa gelmediğini ve buranın sevdiği bir şehir olduğunu söyledi. Atiye, “Uzun zamandır gelemedim. İlk gelişimde bir klip konserimiz vardı. Bu sefer de alışveriş merkezindeyiz. İmza günüm var. Çok mutluyum. Burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Umarım yakın zamanda güzel bir konserim olur. Son albümümden sonra, iki gün önce stüdyoda yeni bir versiyon yaptık. Haftaya da bunun için klip çekeceğiz. Klip için çekimleri Diyarbakır’da yapabilirim. Slow bir parça olduğu için ve mutlaka dışarıda olacağı için Diyarbakır olabilir” dedi.

Ünlü şarkıcı Atiye, imza töreninin ardından Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi’nden ayrıldı.











KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER