ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Aralık 2014 Cumartesi 15:59

Arap dünyasında özel yerimiz var

Arap dünyasında özel yerimiz var

Zeynep Özek'in hazırladığı 'Turki Ekstra' programında soruları yanıtlayan Bülent İnal, dizi sektöründeki yoğunluğun sonucunda herkesin birinci olmayı, ilk sırada yer almayı hedeflediğini söyledi.


Oyuncu Bülent İnal, Türkiye'de dizi sektöründe çok güzel çalışmalar, güzel projeler bulunduğunu, Arap dünyasında Tuba Büyüküstün ile birlikte oynadığı 'Ihlamurlar Altında' dizisi sayesinde Arap dünyasında özel bir yerleri olduğunu söyledi.

Zeynep Özek'in hazırladığı 'Turki Ekstra' programında soruları yanıtlayan Bülent İnal, dizi sektöründeki yoğunluğun sonucunda herkesin birinci olmayı, ilk sırada yer almayı hedeflediğini söyledi. İnal,  dizi sektöründe, geçmişe oranla daha özenli çalışma yapıldığını belirterek, "Özellikle de yapımcılar yurt dışı satışlarını düşünerek daha kaliteli, daha özenli işler yapıyor" dedi. İnal, sunucu Liana Dahdouh'un, "Arap dünyasında neden bu kadar çok seviliyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi.

"Özellikle yurt dışına açılan 'Gümüş' gibi, 'Ihlamurlar Altında' gibi projeler, 'İlk gözdelerdi' diyeyim. O yüzden özel bir yerimiz var galiba. Seviyorlar bizi. Yurt dışından özellikle Arap ülkelerinden seyirciler, İstanbul’da da sürekli sete gelip ziyaret diyorlar bizi. Biz de onları çok seviyoruz. Gelmeye devam etsinler."














KAYNAK:
DHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER