ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Şubat 2014 Pazar 15:17

Ajda, asistanıyla yollarını ayırdı

Ajda, asistanıyla yollarını ayırdı

Ajda Pekkan, uzun yıllardır asistanlığını yapan dostu Etel Sason’la yollarını ayırdı.


Süperstar'ın zor kararı... Akşam'ın haberine göre Ajda Pekkan, tüm işlerini koordine eden aynı zamanda basın danışmanlığını üstlenen Etel Sason’un işine son verdi. Akşam'ın haberine göre, İkilinin yıllar sonra yollarını ayırmasına giden süreç ise şöyle gelişti: Pekkan, yakın dostu Oya Germen ve yardımcısı Etel Sason’la tatil için tatil cenneti Phuket'e gitti. Üçlü burada Semiramis Pekkan’ın evinde kaldı. Birkaç günün ardından Sason’un bilinmedik bir nedenden ötürü ev sahibiyle hararetli bir tartışma yaşadı. Tartışma sonrası tatillerini yarıda kesen üçlü, apar topar İstanbul’a dönmek zorunda kaldı.

HAVALİMANINDA TELEFONU ALDI

O saate kadar soğukkanlığını koruyan Pekkan, havalimanında özel olarak tahsis ettiği telefonu yardımcısının elinden aldı. Daha sonra konuşacaklarını söyleyerek havalimanından ayrılan Pekkan, ertesi gün de Sason'un işine son verdi.

TİCARİ BİR KARAR

Sanat dünyası bu dedikoduyla çalkalanırken Oya Germen, Phuket kriziyle ilgili AKŞAM'a konuştu: Orada tartışma yaşandığına bizzat şahit olmadım. Ticari bir karar. Ajda profesyonel bir insandır. Kiminle çalışıp çalışmayacağına kendisi karar verebilir... 

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER