ÖNE ÇIKANLAR :
MAGAZİNTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Haziran 2014 Pazartesi 14:13

Acun Ilıcalı bombayı patlattı!

Acun Ilıcalı bombayı patlattı!

TV8'i satın alan Acun Ilıcalı'dan yeni bomba 'Ütopya' yeni sezonda ekranlarda.


Issız arazide 15 insan 10 ay yapayalnız 15 Yarışmacı sadece boş bir ahırın bulunduğu ıssız arazide inekleri, tavukları ile birlikte kendilerine mini bir toplum, yeni bir dünya yaratma ütopyasının peşinde koşacaklar.

Kameramanların dahi yer almayacağı arazide yarışmacılar 10 ay boyunca hayatlarını sürdürecekler. TV8'de yayınlanacak olan Ütopya'yı internet üzerinden 7 gün 24 saat izlemek de mümkün olacak. Ütopya'da yarışmacıların dış dünya ile tek bağlantılarını telefon ile sağlayacak.

24 SAAT İZLENEBİLECEK

Dünyanın konuştuğu yarışma programı Ütopya'ın Hollanda formatı haftanın 5 günü ekranlara geliyordu. Zaman zaman canlı yayınların gerçekleştirildiği Ütopya, internetten ise 24 saat takip edilebiliyor.

KURAL YOK!

Ekranların en yeni yarışma programı Ütopya'da alışılagelmiş kuralların hiçbiri olmayacak. Yarışmacılar hep birlikte ahır ile iç içe olan bir evde yaşayacak. Yarışmacıların gaz ihtiyaçları karşılanacak ama bu gazı ısınmada kullanmayacaklar. Elektiriğin ve suyun da bulunduğu arazide, yarışmacılar için özel banyo ve tuvalet bulunmayacak. Yarışmacılar birçok yarışmanın aksine doğal yaşamla tamamen iç içe olacaklar.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER