ÖNE ÇIKANLAR :
KURTLAR VADİSİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Kasım 2014 Perşembe 20:06

Vadi'de yer alacak o isim

Vadide yer alacak o isim

Kurtlar Vadisi Pusu'da konuk oyuncu olma fırsatını yakalayan ve Kurtlar Vadisi Pusu set heyecanını yaşayacak şanslı isim bakın kim oldu.


Türk televizyon tarihinin en önemli yapımlarından olna Kurtlar Vadisi Pusu'da konuk oyuncu olarak yer alama fırsatını yakalayan ve  hayalini gerçekleştirme şansına sahip olan yeni talihli belli oldu. Kurtlar Vadisi Pusu keyfini yazete.com'da yaşayan aboneler,  Kurtlar Vadisi Pusu keyfini reklam aralıksız, kesintisiz izliyor ve dizide konuk oyuncu olarak yer alma şansını yakalamaya devam ediyor.

Kurtlar Vadisi Pusu sinema tadında bölümleriylle izleyecilerine keyifli bir perşembe akşamı yaşatmaya devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu aboneleri arasındanyapılan çekilişte devam ediyor.

Bu haftaki şanslı isim

Aboneler arasından yapılan bu haftaki çekilişi, canlandırdığı Polat Alemdar'ın kız kardeşi Safiye Karahanlı karakteri ile izleyicilerin beğenisini kazanan güzel oyuncu Gaye Gürsel ile birlikte gerçekleştirdik. Bu hafta Kurtlar Vadisi Pusu'da konuk oyuncu olma şansını ve ayrıcalığını yakalayan şanslı Selim Topçu oldu. Kendisini biz de tebrik ederiz. 

Kendi saatinde ve kendi internet kanalında

Kurtlar Vadisi Pusu kendi gününde, kendi saatinde ve kendi internet kanalında sevenleriyle buluşmaya devam edecek. Vadi keyfini Yazete.com'da yaşa,  Kurtlar Vadisi Pusu keyfini reklam aralıksız, kesintisiz izle. Vadi'de konuk oyuncu olarak yer alma şansı ve ayrıcalığı devam ediyor.

 

ÇEKİLİŞ ANINA TANIK OLMAK İÇİN TIKLAYIN

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER