ÖNE ÇIKANLAR :
KURTLAR VADİSİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Eylül 2014 Cuma 14:33

Vadi’de hazırlıklar doludizgin devam ediyor

Vadide hazırlıklar doludizgin devam ediyor

Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni sezon hazırlıkları aralıksız sürüyor.


Türk televizyon tarihinde benzersiz bir başarı gösteren ve her sezonuyla bu başarısını daha da ileri götüren Kurtlar Vadisi Pusu’da yeni sezon hazırlıkları aralıksız devam ediyor.

Kurtlar Vadisi Pusu farkıyla...

Türkiye’nin en çok sevilen ve izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerinin karşısına yine onları çok şaşırtacak ve erkanları karşısında soluksuz bırakacak bölümlerle geliyor. Kurtlar Vadisi Pusu’da izleyicileri bekleyen ilk sürpriz Dünyaca ünlü yıldız Andy Garcia… Kurtlar Vadisi Pusu’da 8 sene önce rol alan ve “Amon” karakterini canlandıran ünlü yıldız, bir kez daha Kurtlar Vadisi Pusu farkıyla Türkiye’deki hayranlarıyla buluşacak. Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu,  izlemeye doyamayacağınız yeni sezon bölümlerinde çarpıcı konuları,  özgün senaryosu ile ekranlara getirecek.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezon bölümleri aralıksız süren çekimleri de en az dizi bölümleri kadar heyecanlı geçiyor. Yeni sezon için çekimlerinin aralıksız sürdüğü Kurtlar Vadisi Pusu setinden en yeni fotoğrafları ve Kurtlar Vadisi Pusu hakkında en doğru haberleri yazete.com’dan takip edebilirsiniz. 

En yeni set fotoğrafları için tıklayınız

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER