ÖNE ÇIKANLAR :
KURTLAR VADİSİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Eylül 2014 Cumartesi 22:55

Vadi sevenlerin istediği o isim Kurtlar Vadisi Pusu'da

Vadi sevenlerin istediği o isim Kurtlar Vadisi Pusuda

Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerinin Yazete.com aracılığıyla defalarca dile getirdiği isim artık Kurtlar Vadisi Pusu kadrosunda…


Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezona bomba gibi geliyor. Yeni transferlerle adından yeni sezonda da çokça söz ettiren Kurtlar Vadisi Pusu'da oyuncu kadrosu kaliteli isimlerle genişletilirken, Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerinin görmek istedikleri isimlerde oyuncu belirlemede göz önünde tutuldu.

İzleyici Kurtlar Vadisi Pusu’da Ertuğrul Şakar’ı görmek istediğini yazete.com’da defalarca dile getirdi. Kurtlar Vadisi Pusu izleyicisi sonunda muradına erdi. Kurtlar Vadisi Pusu'nun sevenleri ve izleyici ile arasında oluşan kuvvetli bağı bir kez daha ortaya koymuş oldu.

Yeni sezonda Ertuğrul Şakar Kurtlar Vadisi Pusu kadrosunu yer alacak. Ertuğrul Şakar, yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Siyah Sancak Komutanı olarak kadroya dahil oldu.

ERTUĞRUL ŞAKAR KİMDİR?

Ertuğrul Şakar, 1977 yılında Sivas ilimizde dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi devlet konservatuvarı tiyatro bölümünü okuyarak tamamlayan Ertuğrul bey Hacettepe Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak diksiyon ve tiyatro dersleri vermektedir.

Şefkat Tepe dizisinin yanı sıra Eyvah Halam ile Dördüncü Osman dizilerinde de rol aldı. Ayrıca sinema filmi olarak; Tombala ve Kavşak adlı filmlerde rol aldı.
 

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER