ÖNE ÇIKANLAR :
KURTLAR VADİSİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Ocak 2014 Cuma 18:09

Pusat babasının mirasının peşinde

Pusat babasının mirasının peşinde

Kurtlar Vadisi Pusu’nun 212. bölümünde Pusat’ın kumarhane basma sahnesi büyük yankı buldu.


Yazete.com- Özel

Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun 212. bölümüne Pusat’ın kumarhane basma sahnesi damga vurdu.

Polat Alemdar tarafından sokakları ele geçirmesi için görevlendirilen Pusat, ilk iş olarak Baltazar’ın kumarhanesini bastı.

İhsan, İmdat ve Bektaş’ı yanına alarak kumarhaneyi basan Pusat, Baltazar’a babasının ve dedesi Laz Ziya’nın mirasına sahip çıkacağının mesajını gönderdi. Pusat'ın "Ben Laz Ziya’nın torunu, Süleyman Çakır’ın oğlu Pusat… Dedemden, babamdan çalınanları geri almaya geldim…" sözü çok konuşuldu.



ELEKTRONiK KUMARHANE

Kumarhane baskınında Pusat ve ekibini ilginç bir detay bekliyordu. Son teknoloji elektronik kumar makinelerinin yer aldığı mekanda nakit para yerine kredi kartlarıyla oyun oynanıyor. Kredi kartlarından çekilen paralar ise doğrudan Tel Aviv’deki merkeze aktarılıyor.

PUSAT – BALTAZAR KAPIŞMASI

Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri önümüzdeki bölümlerde Pusat ve Baltazar'ın İstanbul'a hakim olmak için girişecekleri mücadeleye tanık olacaklar.

POLAT’TAN PUSAT’A ANLAMLI HEDiYE

Yeni görevini vermek için Pusat’ı ofisine çağıran Polat, onu anlamlı bir hediye ile uğurladı. Pusat gizli görevinde babasının ölmeden önce taktığı saati kullanacak. Saat aynı zamanda Polat ile Pusat arasındaki iletişimi sağlamaya da yarayacak.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER