ÖNE ÇIKANLAR :
KURTLAR VADİSİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Ekim 2013 Cuma 15:20

Ömer Baba'nın duası ekrana kilitledi!

Ömer Babanın duası ekrana kilitledi!

Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşamki bölümüne Ömer Baba'nın dua sahnesi damga vurdu.


Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün gece yayınlanan 200. bölümünde Nur Suresi'nin 64. ayetini okuyan Ömer Baba, vadi izleyicilerini gözyaşlarına boğdu. Ekrana kilitleyen bu sahne sosyal medyada gecenin konusu oldu.

Her hafta aksiyon dolu sahnelerle izleyecinin karşısına çıkan Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 200. bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kilitledi.


ÖMER BABA'NIN DUA SAHNESİ İÇİN TIKLAYINIZ!


İZLEYENLER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Dizinin dün akşamki bölümüne Ömer Baba'nın dua sahnesi damga vurdu. Dizide eşi Nazife Hanımın hafıza kaybına uğradığını öğrenen Ömer Baba Nur Suresi 64. Ayetini okudu. Dizide Ömer Baba karakterini canlandıran Emin Olcay'ın dua sahnesi sosyal medyada gecenin en çok konuşulan konularından biri oldu.

İşte Nur Suresi 64. Ayet

E lâ inne lillâhi mâ fis semâvâti vel ard(ardı), kad ya’lemu mâ entum aleyh(aleyhi), ve yevme yurceûne ileyhi fe yunebbiuhum bi mâ amilû, vallâhu bi kulli şey’in alîm(alîmun).

Muhakkak ki göklerde ve yeryüzünde olanlar Allah'ın değil mi? O, sizin üzerinizde olduğunuz şeyi (kalplerinizde olanı) biliyordu. Ve böylece, O'na döndürüldükleri gün, onlara yaptıkları şeyleri haber verecek. Ve Allah, herşeyi en iyi bilendir.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER