ÖNE ÇIKANLAR :
KURTLAR VADİSİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 31 Ocak 2014 Cuma 13:09

MOSSAD’ın barış sürecini bozma planı

MOSSADın barış sürecini bozma planı

Kurtlar Vadisi Pusu Türkiye’nin gündemine ışık tutmaya devam ediyor.


Polat, Sami ve Hoca arasında gündem ile ilgili geçen konuşma dün akşam yayınlanan 213. bölümün en dikkat çekici sahnelerinden biri oldu.

Çözüm süreci hakkında Hoca’nın anlattıkları ilgiyle izlenirken aynı zamanda Londra Borsası Başkanı’na yapılacak operasyon da konuşuldu.


VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


ÇÖZÜM SÜRECiNE MOSSAD MÜDAHALESİ

Hoca, Tapınakçıların Sion teşkilatının halkın nezdinde oluşan barış ümitlerini yok etmeyi amaçladığını belirtirken Mossad’ın da bu planın içerisinde olduğunu dile getirdi.

Hoca sözlerine şu şekilde devam etti:

“Son dönemde aldığımız istihbarat raporlarına göre Mossad ajanları terör örgütü elemanı kılığında köy ve karakol baskınları yaparak barış sürecini baltalamak için harekete geçtiler. Ayrıca İç Anadolu’da bazı köylere İsrail menşeili silah dağıtıldığını öğrendik. Bu köylerin bazılarında Türk, bazılarında da Kürt kökenli vatandaşlarımız yoğun olarak yaşamaktadır ve bu köyler birbirlerine komşu köylerdir. Neyi amaçladıklarını umarım anlatabilmişimdir.”

POLAT’IN YORUMU

Hoca’nın sözlerine Polat’ın yorumu ise şu şekilde oldu:

“Siyasi amaçları toplumsal çatışma çıkartmak, kardeşi kardeşe kırdırarak ülkemizin milli birlik ve bütünlüğünü bozmak ve barış sürecini yok etmektir. Ekonomik amaçlarının da Kuzey Irak’tan Türkiye’ye sağlanan enerji arzını engellemeye yönelik olduğunu düşünüyorum. İran doğalgaz hattına yapmaya çalıştıkları eylem gibi.”

LONDRA BORSA BAŞKANI’NA OPERASYON

Polat ayrıca Londra Borsa Başkanı’nın İstanbul’a yapacağı ziyareti işaret ederek, KGT’nin Tapınakçıların bir üyesi olan başkanı kaçırmaları direktifini verdi.

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER