ÖNE ÇIKANLAR :
KURTLAR VADİSİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Haziran 2014 Salı 21:41

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezon tanıtım fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusunun yeni sezon tanıtım fragmanı

Türkiye'nin en çok sevilen ve izlenen fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezon ilk fragmanı;


Türkiye'nin en çok sevilen ve izlenen fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 8. sezonunda seyircisini ekranları başına kilitlemeyi başardı.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezona bomba gibi bir bölüm ile Eylül ayında Kanal D'de başlayacak. Reytinglerde sürekli birinci sırada yer alan fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu sezon finalini, Abdülhey'in bombayı kucağına alıp KGT ekibini kurtarmaya çalışması ile yaptı. Seyircinin merakla beklediği yeni sezonda sorulan soru Abdülhey yaşayacak mı? KGT ekibi kurtulacak mı? Polat Alemdar yüce majesteyi yakalayabilecek mi?

Kurtlar Vadisi Pusu sezon finalini nasıl yaptı?

Polat Alemdar'ın yaşadığından haberi olmayan Cahit, abisinin intikamını alabilmek adına Armagedon oluşumuna katılmaya karar verdi. Başta Üstad Ronald'ın güvenini kazanarak yüce majesteye ulaşmayı hedefledi. Abdülhey, Polat Alemdar'ın ölümünden sonra sahalardan uzak durdu. Cahit'i ihanetle suçladı.

Polat Alemdar, ihtiyar heyetinin başında aksaçlı görevini icra ederken tüm olan biteni takip etmekten vazgeçmedi. Polat Alemdar hayatta olduğunu Abdülhey'e söylemesiyle araları açıldı. Bu durum çok uzun sürmeden eski ekip yavaş yavaş toplanmaya başladı. Polat Alemdar, Cahit'e yaşadığını söyledikten sonra Cahit'in Armagedon oluşumundaki amacından vazgeçmemesini söyledi. Bu sayede Armagedon oluşumundan bilgi alabileceklerdi.

Polat Alemdar, Çakır'ın oğlu Pusat'a sokaklarda görev verdi. Sokakların nabzını tutan Pusat bu alemde babasının izinden yürüdü ve kısa sürede adından sözettirdi. Baltazar ve Raskoln ile ortaklık kuran Pusat sokaklarda güçlenmeye başladı. Kara, Siyah Sancak Ekibi'ni kurarak gizli görevler yapmaya devam etti.

Margaret tarafından kardeşi öldürülen savcı Leyla, Polat Alemdar'ın yaşadığını öğrenince çok şaşırdı ve Polat Alemdar'ın desteği ile kısa sürede kendisini topladı. Polat Alemdar, ihtiyar heyetinin iki eksik üyesini belirleyip aksaçlı görevinden ayrılmak istedi. İki yeni üyeyi belirledikten sonra İhtiyarlar Heyeti'ne sunduğu Aksaçlı adayı kabul görecek mi? Polat Alemdar sahalara geri mi dönecek? Abdülhey yaşayacak mı? Cahit yüce majesteyi bulabilecek mi?

Tüm bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını Eylül ayında Kanal D'de yayınlanacak Kurtlar Vadisi Pusu'nun ilk bölümünde bulabilirsiniz.

İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezon ilk fragmanı;

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER