ÖNE ÇIKANLAR :
KURTLAR VADİSİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Nisan 2013 Salı 17:52

Kurtlar Vadisi Pusu'daki bu kadın kim?

Kurtlar Vadisi Pusudaki bu kadın kim?

Kurtlar Vadisi Pusu Perşembe günü bomba gibi bir bölümle geliyor.


YAZETE.COM

Türkiye’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun soluksuz izlenecek 190. bölümü, 25 Nisan Perşembe akşamı atv ekranlarında olacak. Fragmanı yayınlandığı dakikadan itibaren herkesin merak ettiği tek bir konu oldu: “Bu esrarengiz kadın kim?”

Kurtlar Vadisi Pusu’da bir an da ortaya çıkan kadın hakkında yazete.com okuyucuları farklı fikirler yürüttüler. Kurtlar Vadisi Pusu’ya dahil olan yeni oyuncunun kim olduğunu yazete.com okuyucuları için araştırdık. 

Amerika’dan geldiği bilinen Margaret’ı canlandıran Funda İlhan’ı Kurt Kanun dizisini izleyenler tanırlar. Uzun yıllardır tiyatro sanatçısı olan Funda İlhan, 1993’ten bu yana televizyonda çok sayıda dizide ve TV filminde de rol aldı.

KURTLAR VADİSİ PUSU 190. FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni oyuncusu Funda İlhan’ın hayat serüveni…

1994 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Oyunculuğu bölümünü bitirdi.

1993-1996 yılları arasında İzmir Devlet Tiyatrosu’nda görev yaptı. Rol aldığı oyunlardan kimileri: Mephisto, Deli İbrahim, Şeytan Örümceği, Nazım Üçlemesi

Aynı dönemde ITC’de (Uluslararası Tiyatro Topluluğu) Kadın Oyunları, Othello ve Hayvan Çiftliği’nde yer aldı. 1996-1997’de ayrıca kendi kurduğu Anadolu Sanat Atölyesi’nde İkili Oyun’da oynadı.

1997’de kurucu oyuncu olarak girdiği Kocaeli B. B. Şehir Tiyatroları’nda Hamlet, Lysistrata, Üç Kuruşluk Opera, Bir Şehnaz Oyun, Oyunun Oyunu, Bahar Noktası gibi oyunlarda oynadı. Bu kurumda Töre ve Avluda oyunlarındaki rolleriyle Tüm Bel Sen Halk Jürisi En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü aldı, Rita’daki oyunuyla da halk oylamasıyla belirlenen Kocaeli Oskarları’nda Yılın Sanatçısı seçildi ve Rotary Direklerarası Halk Jürisi En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandı.
 

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER