ÖNE ÇIKANLAR :
KURTLAR VADİSİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Ocak 2014 Cumartesi 17:53

Kurtlar Vadisi Pusu yine zirvede

Kurtlar Vadisi Pusu yine zirvede

Türk televizyon tarihinin efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu, yayınlandığı günden bu yana hem reytinglerde hem de sosyal medyada şampiyon.


Perşembe akşamı 212. bölümüyle ekranlara gelen Kurtlar Vadisi Pusu son yıllarda kendisine ait olan bir rekoru ikinci kez kırdı ve 15 rating barajını aştı, 33,09 share ulaştı.

Ekranların efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, yayınlandığı ilk günden bu yana zirvedeki yerini kimseye bırakmıyor. “Kendi gününde kendi saatinde” sloganıyla her perşembe akşamı Atv ekranlarına gelen Kurtlar Vadisi Pusu, 11 yıldır istikrarlı yükselişini sürdürüyor.

Türk dizi sektöründe her zaman ilklere imza atan, basının da yakından takip ettiği Kurtlar Vadisi Pusu, başarısını günden güne artırarak Türkiye’nin gündeminde yer almayı başarıyor. 

Bugün günlerden Kurtlar Vadisi Pusu” gibi söylemleriyle fenomen haline gelen dizi, bu konuda farklı yapımlara da ilham veriyor. 

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran ve Facebook’ta ki 2 milyonu aşkın takipçisiyle dikkat çeken Kurtlar Vadisi Pusu, Twitter’da yaptığı etiketlerle de trend topic olmayı sürdürüyor.

Kemikleşen izleyici kitlesine sahip olan Kurtlar Vadisi Pusu, aksiyon dolu bölümleriyle reytinglerde de kendi rekorunu kırmaya devam ediyor. 

İşte her hafta yeni bir rekora daha imza atan Türkiye'nin ve dünyanın nefes kesen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölüm rating performansı ve grafiği...

KAYNAK:
yazete.com
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER