ÖNE ÇIKANLAR :
KURTLAR VADİSİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Ekim 2014 Salı 15:49

Kurtlar Vadisi Pusu keyfini o da yaşadı

Kurtlar Vadisi Pusu keyfini o da yaşadı

Kurtlar Vadisi Pusu'da konuk oyuncu olma fırsatı bütün heyecanı ile devam ediyor.


Kurtlar Vadisi Pusu birbirinden heyecanlı ve aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı sinema filmi tadındaki bölümleriyle sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Bu sezon yayınlanan bölümlerin ise ayrı bir önemi ve değeri var. Çünkü bu sezon Kurtlar Vadisi Pusu sevenleri, diziye konuk oyuncu olarak katılma fırsatını yakalıyor.

Efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu fark yaratmaya devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu sevenleriyle ekranları başından buluşmakla yetinmeyip, onları da kapsayan bir projeyle sevenleriyle bütünleşmeye ve diziye kattıkları renkle daha da güçlenmeye devam ediyor. Yazete.com üzerinden abone olanlar arsından yapılan çekilişte seçilen isimler Kurtlar Vadisi Pusu'da yer alarak hayallerine kavuşuyor. Kurtlar Vadisi Pusu heyecanını bizzat set ortamında yaşayan talihliler, Türk televizyon tarihine damga vuran bu projenin bir parçası oluyor .



Kurtlar Vadisi Pusu'da konuk oyuncu olan son isim ise Enes Sar oldu. Kurtlar Vadisi Pusu keyfini set ortamında yaşayan ve dizinin arka planında yaşanan özverili çalışmaya bizzat şahit olan Enes Sar, Kurtlar Vadesi Pusu setinde çok güzel karşılandığını ve oyunculuğun çok fedakarlık isteyen bir meslek olduğunu belirtti.

Hukuk öğrencisi olduğunu belirten Enes Sar, bu sebeple ezberinin çok iyi olduğunu ancak heyecandan cümleleri ezberlemekte zorlandığını belirtti. Enes Sar yaşadığı tecrübeyi şu cümlelerle anlattı:

"“Hukuk öğrencisiyim ezberim çok iyidir.Fakat heyecandan bir cümleyi ezberlemekte zorlandım.Oyunculuk çok zormuş tek bir sahne bir gün sürüyor.Oyuncu olmayı bu tecrübemden sonra düşünmüyorum çok fedakarlık isteyen bir meslek."

Vadi'nin içinde yer alma keyfi ve ayrıcalığını yaşayan Enes sar, oyunculuk deneyimini ailesinin ve arkadaşlarının olumlu karşıladıklarını belirterek, sosyal medyadaki takipçilerinin de çok şaşırdıklarını belirtti.

Kendi saatinde ve kendi internet kanalında

Kurtlar Vadisi Pusu kendi gününde, kendi saatinde ve kendi internet kanalında sevenleriyle buluşmaya devam edecek. Yazete.com'dan Kurtlar Vadisi Pusu keyfini reklam aralıksız, kesintisiz izle, Vadi'de konuk oyuncu olarak yer alma şansını sende yakala.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER