ÖNE ÇIKANLAR :
KURTLAR VADİSİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Nisan 2014 Cuma 15:18

Kurtlar Vadisi Pusu başarıya doymuyor!

Kurtlar Vadisi Pusu başarıya doymuyor!

Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdıran, her bölümü ile reyting rekorları kıran "Kurtlar Vadisi Pusu" başarılarına, rekorlarına bir yenisini daha ekledi.


Perşembe günü reytinglerinin değişmez lideri Kurtlar Vadisi pusu, bu hafta da unvanını korudu. ATV‘nin aksiyon dizisi 222. bölümü ile yine en çok izlenerek rekora imza attı.

Bir reyting araştırma şirketinin verilerine göre, Türkiye'de milyonları aşan bir hayran kitlesi olan Kurtlar Vadisi Pusu reyting listesinde ilk sırada yer alırken ikinciliği ise Star TV'de yayınlanan Aramızda Kalsın adlı dizi aldı.

Geçen hafta hem bölüm hem de fragmanın en tepedeki yerini korurken bu hafta bölüm birinciliği korudu ancak Kurtlar Vadisi Pusu Özet görüntüleri beşinci sırada yer aldı. 

VADİ BAŞARILARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi, Türkiye’de milyonların izlediği, insanların kendilerini dizideki karakterle özdeşleştirme yarışına girdiği bir dizi olma özelliğini korumaya devam ediyor.  İzlenme rekorları kıran bir dizi olmasının ötesinde, Türkiye’nin toplumsal yaşamını derinden etkileyen bir dönüşüm aracı olması ekibinin başarısıyla doğru orantılıdır. 

Toplumun her kesimi dizide kendinden bir şeyler bulabildiği için 10 yılı aşkın süredir taht kurduğu gönüllerdeki yerini giderek güçlendirdiği gözlerden kaçmamaktadır. Kurtlar Vadisi Pusu, ekip başarısının meyvelerini verdiğini görmek çalışanlarını daha çok başarılı olmak için neler yapılabiliriz noktasına getirmiştir. 

Sevenlerini her geçen gün artırmak için kendisini yinelemekten kaçınmayan Kurtlar Vadisi Pusu hakkında akademik çevreler tarafından üzerinde çok sayıda tez yazılan, araştırmalara konu olan bir fenomen olmuştur. 

Bir çok izleyici Kurtlar Vadisi Pusu'yu izlemek için Perşembe günlerini iple çekiyor. Başladığı günden bu yana Perşembe günleri bu dizi izleniyor.  

SİYASETİN GÜNDEMİ DİZİ DE YERİNİ ALIYOR

Türk siyasal yaşamı içerisinde olup biten hadiselere kayıtsız kalmayarak, dizi de farklı konu başlıklarını işlemeye ve gündemdeki yerini her hafta korumaya çalışmasıyla dikkati çekiyor. 

Elif ve Safiye Raskoln'ün adamları tarafından kaçırılıyor.

Cahit, Elif ve Safiye'yi kurtarmak isterken Raskoln'ün adamları tarafından vuruluyor.

Abdülhey, Akif ve Arif Ulak'ların izini sürerken Mete ve adamları tarafından silahlı saldırıya uğruyor. Bu saldırıdan kurtulmanın yolunu ise, Ulak'ları bulma konusunda kendilerine yardım edeceklerine inandıkları Arif buluyor.

Ulak'ların deşifre olması yeni baron Vahap Kuzuzade'yi rahatsız ediyor.

Şamil'e verilen emir ile Şamil, silahını KGT'nin başında bulunan Akif'in kafasına dayar.

Abdülhey, Arif'in yardımıyla ulakların peşine düşer ve sıkı bir takip sonucunda Ulak'ları yakalar.

Polat ve KGT ekibi, Elifi kaçırmak isteyen Margaret'ı son anda yakalar.

Cahit vurulduktan sonra hastaneye kaldırılır. Hastanede durumu kötüleşen Cahit'in kalbi durur.

Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası, dün akşam Kurtlar Vadisi Pusu 222. bölümündeydi.

KURTLAR VADİSİ PUSU 222. Bölüm HALA İZLEMEDİYSENİZ TIKLAYINIZ 


 

KAYNAK:
yazete.com
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER