ÖNE ÇIKANLAR :
KURTLAR VADİSİTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 31 Ekim 2014 Cuma 16:32

Kurtlar Vadisi Pusu 235.Bölüm'de İhtiyarlar Mekanı deşifre oldu...

Kurtlar Vadisi Pusu 235.Bölümde İhtiyarlar Mekanı deşifre oldu...

Kurtlar Vadisi Pusu 235.Bölüm'de Polat Alemdar ve Aksaçlı Lion timinin saldırısına uğrar. İhtiyarların mekanına baskın veren Lion timinin amacı Polat Alemdar'ın siber güvenlik sistemini çökertmek vardır.


Kurtlar Vadisi Pusu 235.Bölüm'de Polat Alemdar ve Aksaçlı Lion timinin saldırısına uğrar. İhtiyarların mekanına baskın vren Lion timinin amacı Poalt alemdarın siber güvenlik sistemini çökertmek vardır.

Kurtlar Vadisi Pusu 235.bölüm-Polat Alemdar-Erdem Düzenlenen saldırıda Polat Alemdar ve Erdem Lion timini engellemek için çabalasalar da, Aynı anda Aksaçlı'nın varlığı ve ihtiyarlar heyeti toplantısının yapılıyor olması durumu zorlaştırmaktadır. Erdem, ellerinde bulunan bilgilerinin güvenliğini sağlamaya çalışırken, Polat Alemdar Hoca'nın güvenliğini sağlamıştır. Erdem için geri dönen Polat Alemdar, Erdem'in güvenlik uyarılarına aldırmadan onu da mekandan çıkarttır. Bu sırada Lion timinin ilerleyişi devam etmektedir.

Dışarıda ise Lion aracının içinde operasyonu yöneten Juli, düzenlenen saldırıda sistemin imha edildiği haberini alır. Ancak Polat Alemdar'ın Lion timine bir süprizi vardır....
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER